Kızlar selam
Malum otel fiyatları uçmuş durumda, bilinen otellerin şu an yanından en azından kendi adıma ben geçemiyorum😓
O yüzden çok bilinmedik, daha uygun fiyatlı gidip memnun kaldığımız oteller için fikir alalım istedim.
Şehir-otel konsepti-denizi-temizliği-yemekleri-konakladığınız tarih gibi detay vererek memnun kaldığınız uygun fiyatlı otelleri paylaşabilir misiniz ?
Şu an fiyatları ne durumdadır bilmiyorum ama ben başlayayım önerilerime.
Sheerwood Greenwood otel Antalya kemer Göynük haziran ortasında gittim.
Herşey dahil konsept. Yemekleri mükemmel diyemem özellikle akşam yemekleri daha iyi olabilirdi bence lezzet açısından ama her saat farklı yiyecekler var ve çeşit aşırı bol.
Odaları yeterli büyüklükte temizlik çok iyi, çalışanlar çok ilgili Türk yabancı ayrımı kesinlikle yok ve her konuda yardımcı oluyorlar.
Bahçesi keyifli, havuzu misafir sayısına göre yeterli büyüklükte, denize sıfır değil ama ara yol var 5dk da plajda oluyorsunuz. Plajda akşam 5e kadar içecek alabileceğiniz bar var ve öğlen yemeği mezeler, meyveler ve bir kaç çeşit fastfood şeklinde çıkıyor otele gitmek istemezseniz. Denizi keyifliydi tabanı girişte biraz çakıl kum karışık sonra hemen kuma dönüyor. Dalga hiç yok diyemem ama rahatsız etmiyordu. Genel olarak ben memnun kaldım otelden.
Bir diğer önerim de, yine Antalya’da Royal Atlantis Beach Otel. Side kızılottaydı bu otelde.
Ultra herşey dahil. Yeme içme olarak her şey var mutlu eder. Onun dışında temizlik, oda konforu vs olarak da yeterli bir oteldi.
Denize sıfır, denizini kum çok güzel. Plaj kısmına çok yakın yeme içme için bar mevcut, havuzları temizdi. Bahçesi yine çok güzel bir oteldi. Tekrar tekrar gitmek isterim çok memnun kalmıştım.