Bak güzel kardeşim kafana göre ilaç alıp sakın verme yaşadığım tecrübemi anlatayım sana, bebeğim 4 aylıkken öksüğü çok vardı bronşit başlangıcı vardı bi gece artık öksürük krizinden uyuyamamıştı bende memlekette ailemin yanındaydım kalktım gece eczaneye gittim buhar makinesi aldım yanına da ventosal ilaç verdi o makineye dök buharı ver rahatlar dedi. Bende yaptım gerçekten de rahatladı sonraki gün doktora sıra aldım evde yaptıklarımı ve verdiğim buharı ilacı da söyledim doktor o kadar kızdı ki bu ilacı serumsuz bebeğe veremezsin kalbini bile durdurabilir ağır gelir diye. Geçtiğimiz günlerde yine bebeğim aynı oldu bu sefer doktora gittik bronşit dedi kesin tanı, buhar makinesine koyup kullanacağım ilaç verdi bide diş patlatıcaktı ishal huysuzluk kusma ateş hepsi mahvetti çocuğumu 2 kilo verdi yemek asssla yemedi. Bende her terlediğinde atlet değiştim inanmazsın günde 15 atlet değişiyordun azıcık ıslaklık yoktu yani sırtına ve göğsüne zeytinyağı sürüp sıcak bezle kapatıyordum sabaha kadar bekletiyordum her sabah kahvaltısına mutlaka ıhlamur yapıyordum bu şekilde 1 haftada düzeldi bebeğim sana da bunları tavsiye edebilirim bide burnunu mutlaka açık tutmaya özen göster alabiliyorsan da o buhar makinesinden al