2018istanbul 4 yaş için işitme testi yaptıran ya da şüphelenip dr giden var mı normalde öyle bir şey hiç sezinlemedim ama 1 haftadır şüpheye düştüm kulak burun boğazdan mı randevu almam gerekir
Prenses-annesiiiii 2018istanbul evet kbb ye almanız lazım eltimin oğlu da ağır işitiyordu kulak kirindwnmii temizlediler şuan iyi
2018istanbul Prenses-annesiiiii ay teşekkür ederim birden mi farkettiler normalde hiç şüphelenmemiştik şimdiye kadar son 1 haftadır duymadım efendim falan diyor ara ara konuşurken o yüzden şüpheye düştüm ben de ne olur ne olmaz diye kontrol ettirmek istedim inş önemli bişey toktur geçmiş olsun sizede 🌸
Prenses-annesiiiii 2018istanbul teşekkür ederiz ya evet birden farkettik mesela yanımızda bağırarak konuşuyor kızım korkuyor diye sessiz konuşmasını söylüyorduk duymuyordu o yüzden de yüksdk sesle kpnuşyordu inşallah sizdede ciddi bişey yoktur
Busra4598 2018istanbul Bencede KBB ye görünün benimde o yaslarda ailem duymadıgımı anlamış doktora gidince işitme kaybı oldugunu işitme cihazı kullanman gerektiğini söylemiş doktor 6 yasından beri cihaz kullanıyorum suan 25 yasındayım demem su ki erken tanı her zaman önemli inşallah cocugunuzun büyük bişeyi yoktur🌸🙂