ayazbebek_0 Eli ağzında akşama kadar ağlıyor kızlar diş çıkarıyor diye jel aldık sürdük fayda etmedi pamukçuk vardı ağzında ilacını aldık sürdük O da geçti ama yine aynı bir haftadır ne gece ne gündüz susuyor hep ağlıyor
MinikPandam_ ayazbebek_0 hem diş sikintisi hem de atak dönemde muhtemelen. Biz de 5 ayligiz sabretmek lazım sanırım geçecektir
Cns15 ayazbebek_0 5 ay 15 günlük bizde öyleyiz eli ağzında suyu çok ağzının huysuz huzursuz rahat edemiyor bir türlü uyumak istemiyor az uyuyor uyanır sık sık
saclarinayildizdusmus ayazbebek_0 havucu verin aline ısırsın hiçbişe almadım ben dolaptan soğuk olsun uyusma etkisi yapar
MinikPandam_ ayazbebek_0 uykusu geliyor ağlıyor ama uyumak istemiyorum, acikiyor ağlıyor mama yemiyor meme emmiyor çoğu zaman biz de sizin gibiyiz
Cns15 ayazbebek_0 hastanelik bişey yok dişleri kaşıyor diye hastaneye götürsem bana doktorumuz Güler 😂😂 ki uyku gerilemesi 5. Ayda başlıyor o yüzden normal
MinikPandam_ ayazbebek_0 istemedigi bir şeyden dolayı olabilir. Yatmak istemiyor olabik8r kucakta gezmek istiyor olabilir meme istiyor olabilir kalin giyinmek istemiyor olabilir burnu tıkalı olabilir düşük ihtimal ama bir yeri ağrıyor olabilir Bi gozlemleyin gibi gibi. Bizim kız bu durumlarda da ağlıyor. Ya da çığlık atıyor
Winky MinikPandam_ ay bian ben mi yazdım dedim aynı biz 4 ay 7 günlük sanki allah korusun biyeri kesilmiş gibi ağlıyor korkuyorum bazen bişeyimi var diye sonra gülüyor iki dk geçmiyor çığlık çığlığa emmek istemiyor emdirirken bi ağlıyor uyukusu var ağlıyor uyutmaya çalışırken ağlıyor yat gibi geriyor kendimi huyu bu geçmeyecek sanırım 1 aydır ne atağı bu git gide artıyor