2018istanbul Kızlar az kaldı sonunda çekilişler başlıcak 1 nişanda 🙏28 bin 340 hak sahibi olacak peki kaç kişi baş vurmuş sadece bu ilçelere başvuru sayısı belli mi bu ilçelere başvuranlar arsaya da başvurdu mu ikisinde çıkarsa hangisini tercih edersiniz 🙈
Yakamos 2018istanbul eve baş vuran arsaya baş vurammıyor diye biliyorum rabbim hakkımızda olanı hayırlısıyla versin sabirsizlikla bekliyorum evlatlarımın yüzüne gülsün rabbim umutluyum inşallah 🤲
Tiredmomy 2018istanbul biz eve de başvurduk arsaya da ev çıkması imkansız eğer ki diğer kategoriden başvuru yaptıysanız bize çıkmadı ev ama arsa çıktı
2018istanbul Yakamos inşallah ya valla senenin yarısı beklemekle geçti biz sadece daire başvurusunda bulunduk arsaya da başvuracaktık sonradan vazgeçtik ikisine aynı anda başvuru yapabiliyorsun ama çıkarsa ikisin de birini tercih etmen gerekiyor diye biliyorum ben hayırlısı olsun inş 🙏 sizin gönlünüzde hangi ilçe var 🙈
2018istanbul Tiredmomy yaa 😞 arsaya da başvursaydık keşke ne bilim hayırlısı olsun genelden başvurduk siz nerden başvurdunuz hangi şehir sizin çıkmış hayırlısıyla oturmanız nasip olsun inş
Tiredmomy 2018istanbul istanbul arsa çıktı teşekkür ederim tokiye de tuzla ya başvurmuştuk şöyle diğer kategorisinden başvurduk ama şans ihtimali çok çok düşük
iki_prens_annesi Tiredmomy arsalar bittimi kra cekilisi bide videosuyumu izlednz yoksa e dewlete yansidimi isminiz
iki_prens_annesi Tiredmomy anldm videoyu bi kisim izledm snrasini beynim almadi sonucu bekliyrm bnde esim baswurmustu umarim cikar 🤲 sizede hayirli olsn inşallah agiz tadiyla kullanirsinz arsanizi
2018istanbul Seymaemre-asya34 evet 1 nisanda başlıyor 19una kadardı galiba kuralar hayırlısı bakalım kimlere nasip olacak