aktifmaya 1 yaşında kızım öncesinde hiç böyle bir durum yoktu iki üç gündür gündüz ve gece uykusunda sürekli inliyor uykuya dalamıyor, bu durumla karşılaşan annelerimiz var mı? acaba
Fetiye06 aktifmaya benim bebeğim gribal enfeksiyon geçirdi uyurken inliyordu sonra gün içersinde de inlemeye başladı götürdüğümuzde bronşlar tıkanmış gribe bağlı ondan olmuştu hava falan takılınca düzeldi grip nezle olma ihtimali varsa bı doktora gösterin derim
ivamu aktifmaya 9 aylık üst 2 diş 1 aydır şiş ve gece inliyor ben de dişe bağlıyorum inşallah diştir ve bir an önce geçer
aktifmaya Fetiye06 Gündüz uyurken de var yatağında döne döne uyuyor iki gündürde yüz üstü uyumaya başladı neden inliyor anlamadım
aktifmaya Fetiye06 Yok canım hasta değil dişleri kabarmış iyice o yüzden olur mu ki 1 yaşında daha bir tane dişi çıktı
Fetiye06 aktifmaya çocukların solunumlari uyurken yavaşladığı için bı geniz akıntısı veya grip varsa inliyorlarmis bende o zaman öğrenmiştim
Fetiye06 aktifmaya muhtemelen uyku ağır basıyor ama bir taraftanda dişleri aciyo yazık yavrumda inliyor inşallah tez zamanda çıkar da rahat eder
aktifmaya ivamu Zaten geç çıkardı, bu sefer de inlemeye başladı 😅 inşallah bir an önce bütün kuzuların incileri ağrısız sızısız çıksın🤲