Yeniannecik çocuğumun göz rengi bu, bu renk ela rengi midir ? Ne renk diye soruyorlar bazen görünce ben de bilmiyorum
Yeniannecik fa_sena_y 12 aylık 6. Ayından sonra bu rengi aldı bu ela renk mi oluyor. Ben renkleri çok seçemiyorum göz renginden ayıramıyorum renk körlüğüm var
Yeniannecik Sadeturkkahvesi 6. Ayında Ayında rengi aldı 1 yaşına kadar öyle kaldı annem de netleşti artık diyor ama mavi desem değil ela mi diye düşündüm ben de
Dondurmalikahve Yeniannecik 2 yaşına kadar değişebilir daha erkende rengi oturabilir belli olmaz ela olabilir
[silindi] Yeniannecik ay kocamanmış 😂değişmeyebilir ama kahve olmaz bence daha en kötü ihtimalle Ela olur en kötü ihtimale bak yalnız sjsjsjs
Yeniannecik Dondurmalikahve şu an 1 yaşında 6 aydan beri böyle görünüyor ilk zamanlar bulanık bir kahverengi gibiydi eşim öyle diyor ben hiçbir rengi net seçemiyorum su an göz bebeginden daha açık geliyor o kadar
Nimess57 Yeniannecik 🧿 maşallah nazar değmesin çok güzel gözleri başlığada bi nazar boncuğu ekle bence 😂 mavimsi ama ela değil bence ela daha çok yeşile benziyor