Mmdr Ya kizlar bugün hastaneye gitmem gerekiyor eşim dün izinliydi aniden gelişen birşey olunca tekrar izin almasını istemedim çok yoğun işleri oda zor durumda kalacak di bı yakınınız var guvendigimiz birisi bebeğimizi ona bırakicam hastaneye götüremem nebiliyim ama aklım da burada kalıcak bu eskiden olsa aman ne abartılıyor derdim de insan yaşayınca anlıyor istemsiz birsuru endişe doğuyor içime daha önce bir kere bırakmıştım ama o zaman amcasına bırakmıştım ve eşimde ben çıkarken evdeydi 1 saat sonra falan oda çıktı ama uyutup çıkmış gözüm arkada kalmamıştı bu kadar bırakacağım.kisiden yana sıkıntım yok bizimki çok hareketli heran kendini tehlikeye sokacak şeylerde bulunuyor bütün endişem bu yönde varmı tavsiyeleriniz
whitechocolatemochaa Mmdr hastaneye götürseniz olmaz mı? ben yağmurda olsa çamurda olsa götürüyorum, bırakmıyorum valla. gözüm arkada kalıcağına yanımda dursun diyorum 3 yaşında
Fusunf Mmdr valla ben yakınızın yerinde olsam kabul etmem çok Hareketli demişsiniz sorumluluk almazdım ve ben olsam bırakmazdım sonuçta gözüm arkada kalacak
Show_must_go_on Mmdr Eşim , ablam, annem dışında kızımı bırakmadım hiç ama güveniyorsanız sorun etmeyin alışmak lazım ben ilk bırakıp çıktığımda ağlamıştım ve hemen geri dönmüştüm ama alışmamız lazım güvende duyuyorsanız sorun etmeyin
elmaliturtam Mmdr çocuğunuzun huyunu biliyorsunuz evde tehlike olarak gördüğünüz neler yapar bırakacağınız kişiye tembihlersiniz olur biter merak etmeyin emanet çocuğa insan dört göz bakıyor zaten keyfi bırakma değil aklınız kalmasın kötüyü çağırmayın pozitif düşünün pozitif olsun. Geçmiş olsun bu arada.
Mmdr whitechocolatemochaa normalde götürürüm ama ufak bir operasyon geciricem o an durmazsa onunla ilgilenenmem kapalı yerlerde çok sıkılıyor ağlayıp kucak istiyor mecburum bırakmaya
Rumeysaerva whitechocolatemochaa bende böyleyim babasında dahi bırakmam bebeğim durmaz çünkü annemde yanımda değil annem ablam kardeşim dısında kimseye güvenmem onlarla da çok uzağız bem yurtdısındayım onlar tr de
Mmdr Fusunf yakınımda bir anne ona guvencim tam oda kendinden eminki kabul etki herseyi bilerek kimseye zorla birşeyi diretmedim
Mmdr Show_must_go_on kesinlikle güveniyorum da işte ilk olunca insan korkuyor birde belii çok yersiz ama şu depremi yasadikdan sonra ya ben yaninda yokken birşey olursa korkusu sariyor insani
Show_must_go_on Mmdr Haklısınız ama huyusu suyunu anlatın ve bir durum olursa sizi arayacağı için tel seslide olsun sorun olmaz
elmaliturtam Mmdr merak etmeyin aklınız kalmasın bana bir çocuk emanet edildiğinde yeğenim falan manyak gibi peşinde dolanıyorum 😆en son çocuk bıkıyor benden of diye bırakacağınız kişi de anne imiş sorumluluğunu bilir gönlünüz rahat olsun Allah’a emanet edin gidin gelin
Mmdr elmaliturtam haklısınız bende öyleyim birçok çocuk bakmadım hep üstüne titredim ama bırakmak daha farklı imiş 😊
Mmdr Rumeysaerva kolay değil gercekden Allah yardımcınız olsun başlarda bende cekinirdim eşime bırakmaya ama büyüdükçe daha iyi anlaşır oldular rahatlıkla bırakıyorum babasına o yuzden