Kuzeymomss Oğlum 11 aylık üstten 4 dişi çıktı ve köpek dişi yerleri çok şişmiş sanırım onları çıkartacak, acayip derecede huysuz yemek yemiyor uyumuyor ne kadar süre de çıkıyor?
Show_must_go_on Kuzeymomss 12 aylık altta 2 kişi var sadece ve üstler patlamadan köpek dişleri ufak ufak beyazlaşmış onları patlatacak galiba 20 gündür çekiyorum bir patlasa rahatlasak
Meltemingo Kuzeymomss bir buçuk iki aya yakın sürmüştü bizim ki 18 aylık hala çıkartıyor hatta çıkıcak 4 tane dişi kaldı … biz diş sürecini osanit diş topu ile rahat geçiriyoruz …
Aslicamm Kuzeymomss ay yorumları görünce yıkıldım 🥺 oğlum ilk kez geçen hafta dis çıkarmaya başladı dördünü birden çıkardı şimdi köpek dişlerinin oldugu yerleri aşırı kasiyo hicbir şey yemiyo çok huysuz bi hafta daha sabredeyim diyodum yorumları görene kadar 😢😢😢
Kuzeymomss Baakpnr- Gerçekten mi🤦🏼♀️ 6 dişimiz var hiç böyle olmamıştı acayip derece de huysuz ve herşeye ağlıyor 😕
Baakpnr- Kuzeymomss bizim 7 tane diş birden çıkarttı o yüzden de uzun sürdü ama 1 ayı bulur Allah yardımcısınız olsun 🧡
Kuzeymomss Show_must_go_on bizimde altta 2 üstte 4 dişimiz var, dediğiniz gibi o yerler şişmiş top gibi hatta ve bembeyaz. 2 3 gündür felaket huzursuz hiç diş aklıma gelmemişti açıkcası
Kuzeymomss Meltemingo peki diğer dişlerin çıkması da o kadar uzun sürmüşmüydü? Çünkü bazı arkadaşlar 1 ay yada 1.5 ayda çıktı yazmışta herkeste tabi değişkenlik gösterirde diğer dişlerin çıkmasıyla alakalı da olabilir ki acaba. Mesela şuan 6 dişimiz var 4 dişini arka arkaya 2 haftada çıkardı kısa sürüyor çıkarması. İlk defa duydum diş topunu alıp bende deneyeyim çok teşekkür ederim
sadeturkvatandasi Kuzeymomss köpek dişleri kızımı mahvetti diğer dişlerde hiç böyle olmamıştı 2 aydır iştahsız gece ağlayarak uyanmalar canı çok yanıyordu belli. Daha yeni uç verdi hepsi çok şükür. Köpek dişleri zor derlerdi doğruymuş.
Kuzeymomss sadeturkvatandasi evet bende görüyordum annelerin yorumlarını bu kadar tahmin etmemiştim🤦🏼♀️ birde benim oğlum genel olarak çok sakin, kendi kendine oturur oyun oynar ağlaması vs yoktur yani. Böyle olunca şimdiden zorlandım vallahi
Kuzeymomss Baakpnr- Bizde yeni 4 diş birden çıkartmıştık, huysuzluğu çok yoktu ama asla yemek yemiyordu. Tam düzeldi demiştim şimdi de köpek dişleri çıkıyorum. Umarım çok uzun sürmeden çıkarır, yorumunuz için çok teşekkür ederim 🌸
Meltemingo Kuzeymomss yok diğer dişler uzun sürmüyor sadce kopek dişleri ve azi dişleri uzun sürüyor en zoru o dişler zaten
Ssa99 Kuzeymomss 4 aylikken hicbir dusu yokken kopek disleri cikti😀1!haftada cikardik ama uyku nedir bilmedik o ara
Elika00 Kuzeymomss o hemen çıkmıyor canım egenin daha yeni çoktı 1 ay sürüyor belki daha fazla çıkacağı zaman minik bir grip gibi oldu Ege
Kuzeymomss Elika00 bizim de yavaştan burun akıntımız başladı kuzum. Daha yeni 4 diş birden çıkardı onlarda da grip gibi olmuştu baya burun akıntısı vardı. Umarım kısa sürer 🤦🏼♀️