tepetaklak3 Sütümün yetmediğini düşündüğüm için mama vermek istedim hip aptamil sma denedim ama yüzüne mama değince değdiği yer her seferinde kıpkırmızı oldu başına gelen var mı zaten bebeğim bu 3 mamamyı da kabul etmedi?
Helloyagmur tepetaklak3 laktozsuz mama deneyin birde bebelac lf mama var eczanelerde :) yada smilac deneyin
Sevim07 Babygoat deneyin bide m içeri de zengin . Olmadi instafram da gidadedektif sayfasından baksrsnz Bende aptsmil kullanırım ama ona döneceğim (babygoat
Hiraada Bebelac gold deneyin birde ama başka mama denemeden önce dr götürüp alerjisi olup olmadığına baktırın alerjisi varsa ondanda içmiyor olabilir
Sevim07 babyyunus içeriği çok zengin gıda dedektif detaylı paylaştığı için diyorum. Çok kullanan arkdaşım oldi
nerminsari canım senin bebeğinde süt proteini alerjisi var sanırım, mutlaka doktoruna danış, rapor çıkarılıyor ve ücretsiz alerji mamaları alınabiliyor. pregomin as, neocate gibi mamalar
nagehanyorulmaz Alerjik bir durumu olabilir. Alerji için özel mamalardan içmesi gerekebiir bence bir doktora anlatın bu durumu benim yiğenim de alerjik bünyeli doktor prosyneo diye bir mama önerdi onu kullanıyorlar.
tepetaklak3 babyyunus canım alerjisi olsa daha önce çıkmazmıydı hani anne de diyet yapıyor ya o zaman.. yediğnde oluşmuyor cildine temas ettiği zaman oluşuyor