Ravzanur23 Kızlar 38 günlük bebeğim sabah 5 de kalktı hâlâ uyumadı uyumuyorr çıldırıcammm her sabah böyle gece de uyumuyor uyutma şekliniz nasıl sallasamda uyumuyor ne yapsam da uyumuyor değişik bi uyutma yönteminiz var mı emziklede uyumuyor 🤦🏻♀️
Irmakmelegim Ravzanur23 şuan daha çok küçük annesi geç gündüz kavramını bilmiyor ilk 4 ay dan snra uyku kaliteleri artar genlde her gün aynı saatte uyutmaya deneyin şarkıyla olablir emzirmeyele olabilir aynı saatlerde besleyin uyutun rutin ve gece loş ve sessiz gündüz hafif sesli ve aydınlık uyutun ki gece gündüz yavaş yavaş anlasin Kızım 20 aylık ama ilk 4 ay gecr hiç uyumaz gündüz uyurdu 4 aydan snra gece gündüz öğrendi uykuları nrml e düzene sokmustum
Ravzanur23 @Irmakmelegim ya hergün aynı saatte uyutmaya çalışıyorum ama uyumuyor imkansız çok düzensiz yani nasıl oturtucam bilmiyorum düzene 😞
Irmakmelegim Ravzanur23 daha şuan çok küçük annesi hemn olcak bisi deil ben 4 ay uğraştım diye size şuan ekmeğini çok güzel yiyorum kızım 20 qylik qksam 9 uyur sabh 8:30 klkar bazn 8 tek uyku yapar 2 uyku yaptığı donemdede en geç 10 d auyurdu
Ravzanur23 İnşallah düzene oturtmaya çalışıcam ama bu günler gerçekten zor geçiyor 😞 uyuyup 2 dakika sonra uyandırıyor kendini nasıl başarıyor anlamıyorum kundak yapsam da öyle yapmasam da öyle