lceLady Gerçi adam oldu artık 😁 22 aylık özellikle uykudan kalkınca felaket midem bulanıyor o derece 🤦♀️ Hasta değil. Sarımsak yesin yemesin kokuyor. Çoğu dişleri çıktı. Çürük yok fırcalıyoruzda. Dr randevu aldım ama daha cok var. Birde size sorayim dedim
endoplazmikretikulumiste lceLady reflü yada dil temizliği yapılmadığı İçin dilini nemli ıslak bir bezle düzenli silin
AA201207 Gryffindor endoplazmikretikulumiste Merhaba, Reflü olduğunda başka belirtiler de olmuyor mu tek başına ağız kokusu olsa bile reflü olabiliyor mu
lceLady Gryffindor yani bu zamana kadar hiç öyle bir durumumuz olmadı 🤷♀️cok kez gittim dr öyle bi teşhiste koymadı.önceden de vardı pamukcuktan dolayi düşünmüştüm biraz uzun sürdü bizim bu olayımız @bebek-kaya yok canım akıntı vs yok endoplazmikretikulumiste acıkcası dil temizliği benımde aklıma geliyor ama diş fircalarken dilinide fırcalıyorum 🤷♀️
Gryffindor AA201207 Belirtileri uyku sırasında oluyorsa anlaşılmayabilir belki ya da hafif seyrediyordur tabi benimki varsayım.
AA201207 lceLady yok ben birkaç keredir farklı postlarda bu tür yorumlara denk geldim de o yüzden merak ettim. Reflü gibi bir rahatsızlık beraberinde başka belirtilerde gösterir diye düşündüm