Canannesi1 Oğlum 2 ay 23 günlük ve 1,5 aydır kabızlık var 5 günün sonunda fitil veriyorum 1,5 aydır böyle doktor motillium verdi kullanıyorum bugün 4. Gün hala yapmadı var mı böyle bi sorun yaşayıp çözüm bulabilen😞😞😞😞
Toprakbey Canannesi1 kabız olduğuna emin misin? Yaptığı zaman kaka nasıl kıvamlı oluyor ?? Anne sütü alan bebeklerde normal. Benim oğlum 9 güne hafta da bir falan yapardı ek gıdaya geçince düzeldi. Ama hiç kabız değildi. Müdahale etme 10 günü geçerse müdahalede bulun.
Canannesi1 Haribo42 Evet sadece anne sütü alıyor ona rağmen durum bu çok üzülüyorum çok kafama takılıyor 😞
Haribo42 Canannesi1 sadece anne sutu aliyosa 10 gune kdr yolu var diyo doktorlar mama aliyosa sorun tabi.
Haribo42 Canannesi1 zeytin yagi ver her gun benim oglum kabiz oluyodu dunden once biri yazdi mamasina zeytin yagi koy diye 2 gündür düzenli yapıyor 1 kere eskidem 3 günde birdi
Canannesi1 Haribo42 zeytinyağıda verdim bikaç gün fayda etmeyince kestim mama almıyor anne sütü sadece
Garfield Canannesi1 zeytinyağı düzen ister sabah akşam 1 er çay kaşığı ver. Biz 1,5 aydır kullanıyoruz bazen 2 günde bir bazen de 3 günde bir yapar kakasını ama kabız değil yaptığı gayet yumuşak kıvamlı
Canannesi1 Nihayet yaptı önce biraz yoğun kıvamlı kaka yaptı sonra cıvık yaptı ama çok ağladı kaka yaparken doktor motillium verdi bağırsakları için.