Tuna1212 ay beni anlattınız sanki benm oğlumda 2 ay 3 günlük ten sonra gündüz uykuları ona kadar kısalmıştı ki dediğiniz gibi yarın saat 40 dakka bazen de yanında yatarsam işte 1-1,5 saat oda nadiren. Ama gece uykusu iyi meğer beni çocuğum gece uykusunu seviyormuş şimdi 16 aylık halen öyle gündüz 1 saatten fazla uyumaz bide uyuduğu zaman ilk yarım saat içinde mutlaka uyanır sese de hassas uyuduğu zaman asla işimi falan yapamıyorum yarım saat dediğin nedir sen ne ara uyuyorsun uykunu alıyorsun da yarım saat içinde saatlerce uyumuş gibi uyanıyorsun 😂ilk başlarda çok sorun ediyordum ama dediğim gibi o küçücük aklıyla geve işe gündüzü nasıl ayırt edebiliyordu şaşıyordum . Hakkaten neden bazı bebekler saatlere uyurken bacılar yarım saat 1 saat içinde uyanır bilen varmı şimdi ikinciye hamileyim bari ikincinin uykusu iyi olsa diye dua ediyorum . Oğlum beni gündüz uykusu konusunda çok yordu ama kendimi şöyle motive ettim hep ya gündüz uyuyup gece uyumasaydı nolurdu. Gündüz zaten uyanık olduğumuz için az uyuması pek göze batmıyor ama gece uykusuzluğu anne için kötü bişi gece uyuşmaması benm için daha kötü olurdu o yüzden gece uykusunu sevdiği benm hoşuma gidiyor