Denizpoyrazz Yarın a 101 e fon perde geliyor kızlar yarın dediysem.bugun yani. Alan oldumu daha önce güzel bisey mi acaba ona göre sabah teyzelerle birlikte sıraya gireceğim 😊
pasaklisinkukuli Denizpoyrazz sana planı anlatıyorum arabanız varsa eğer sırayla uğraşma perdeyi a101den kim almaz zenginler(daha elit mahalle dediklerinden anladın sen ) yakındaki zengin mahallesindeki a101lerde hep duruyordur mesela termos geldi onu da zengin mahllesinde bulamazsın gider hemen bir termosa 800 tl vermicek olan mahallenin a101ine gideceksin
Denizpoyrazz pasaklisinkukuli yaa fikir çok iyiymiş gerçekten ama oradaki a 101 e gitmem mümkün değil ne yazık ki 😂 ya bide sen zengin olduklarına bakma öz dayım ve yengem yaşadığım şehrin en elit yerindedir ve durumları çok çok iyi ama yengem bütün aktuelleri takip edip koşa koşa almaya gidiyor. Böyle böyle zengin oluyorlar heralde 😂😂 yinede tesekkur ederim 101 çok yakınımda var hemen 5 dakika sürer ama güvenemiyorum perdeye diktirmek için sordum 750 TL dedi perdeci😏
pasaklisinkukuli Denizpoyrazz bakmak lazım evlenirken en cok perde fiyatları bizi şaşırtmıştı deli para istiyorlar
-Deniz_ Ben Bim’den aldım bir kac hafta öncede oraya geldi aynı ölçülerde, İstedigim rengi alamadım ama black out özelligi olduğu için yinede farklı bir rengini aldım. 250cm benim evime kısa geldi eger fon olarakta kullanacaksanız ölçüleri dikkate alın.