Alse35 Kızlarr aranızda spor salonuna giden var mı? Neler yapıyosunuz bebişleri napıyosunuz aydınlatın beni lütfen 😇
Adababy Alse35 ramazanda. Sonra gitmeyi planlıyorum sezaryan göbeğinin gitceği yok yoksa . Sabah 9 da kalksak 10 evden çıksak 10 bucukta kv olsam 11 spor salonunda olurum 1 de kv gider çocuğu alır öyle eve geçerim diye planlıyorım
Berus Alse35 aletli plates istiyorum ama sadece istiyorum maddiyat değil esimin bakması değil bensiz durmuyor 2 yasinda gidemiyorum
Alse35 Adababy benim de gideceği yok maalesef geçen sene diyet yaptım kilo verdim ama göbek asla gitmedi kararlıyım bu sefer eski halimi özledim 🥲 ben de eşime bırakmayı düşünüyorum artık anasına mı götürür peşimden mi gelir bilmem 😂
Alse35 Berus benimki de bana yapışık yaşıyor ama ben olmayınca sorun olmuyor 🙃 eşine bırakıp daha önce herhangi biley için çıkmadın mı hiç
Alse35 Adababy bırakacak yerin olması da güzel şanslısın ben kaynanayla görüşmüyorum eşim arada bir götürüyordu şimdi bol bol vakti olur biraz baksın da görsün gününü 😂
Alse35 Berus benim kızım da öyleydi zamanla alıştı arada anneme bırakıp dışarı çakmaya başladık kaç aylık bu arada çok mu küçük
Alse35 Berus inşallah 🙏 Allah yardımcın olsun canım biz de 18 aylığız başladı bakalım beni neler bekliyor 😅