Ummuhan51 Anneler merhaba iyi geceler herkese adetim 2 gün geçti kasıklarım çok ağrıyor ve belimde bugun sürekli midem bulandı midem ekşidi acaba adet mi olcam yoksa hamile miyim bide sanki heran adet olacakmışım gibi oluyor ama yok lekelenmem de var su gibi
ElisaMom_ Ummuhan51 çok pardon da alanımızda test çubuğu mu var,bacım bı test yapsana belki stresten de miden bulanıyor yada ne bilim korunmuyormusunuz
Prensesannesiduru63 Ummuhan51 ben bu Şubat’ta 2 defa regl gördüm bi de ilaç kullandım norlevo hap kullandım diye regl olmadım bu ay 11 gün gecikmem var 3 gündür tarlusal hap kullanıyorum inşallah gelir dün bugün en erken gebelik testi yaptım negatif çıktı kasıklarda ağrı var da bakalım bi
Olimbonii Ummuhan51 Adet belirtisiyle hamilelik belirtisi o kadar benziyoki ayni yani anlamak cok zor test olmadan ben adet olmayi beklerken meğersem hamileymisim haberim yoktu
Ummuhan51 Meovvmeovv haklısınız ama birazda beklemek istedim bilmiyorum ha oldu olcam die beklemek ok yordu
Ummuhan51 Prensesannesiduru63 geçen ay da adetim 5 gün geç oldu bu ay da 2 gün geçti noluyor anlamıyorum
Ummuhan51 Prensesannesiduru63 hayırlısı bakalım okucam gibi his var içimde ama oldum ha olcam die oruç tutamıyorum
luluuu Ummuhan51 ordan doktor gibi mi duruyoruz? Alın bir test yapın yarın da hastaneye gidin. Nerden bilebilir Liz hamile olup olmadığınızı. İkisininde belirtileri aynı. Buraya sormak yerine bir test yapın kendi cevabinizi en geç beş dakika icinde almış olursunuz zaten
Ummuhan51 luluuu bune arkadaş insan gibi soru sorduk ne bu sinir hoşuna gitmediyse oku geç kardeşim ya