Birmelegin_annesi Hayırlı ramazanlar kızlar. Bu ayın 6 sında 19 aylık olacak bir oğlum var. Istemedigi birşey olunca sinirlenince kafasını sürekli bir yerlere vuruyor, ısırıyor. Aranızda bu durumu yaşayan oldu mu ?
Prens3456 Birmelegin_annesi 25 aylık oldu ve bu sendrom bence aylar önceden başlıyor bizde öyleydik şimdi de eliyle vuruyor kafasına bi ara unutmuştu
Minegg Birmelegin_annesi 16 aylık oğlum aynı şeyleri oğlumda yapıyor üstüne gitmiyorum farklı şeylerle kafasını dağıtıyorum üstüne gidince yada ozellikle ona bakınca bilerek yapiyo bazen kafasını duvara vurup yan gözle bana bakiyo dikkat çekmeye çalışıyor inatçı da aynı zamanda 🤦🏻♀️😄 geceleri kafasını kaldırıp uyanıyor çoğu zaman üstünü açıyor. Şu aralar griple ugrasiyoruz tam geçiyor gibi oluyo tekrar başa dön aynı şeyler salgın varmış dikkat edin Allah bağışlasın baya uzun oldu kusura bakma 🤗
liyaveannesi_ Benim kızım da 18 aylık ve böyle kendini anlatamıyor kafasına vuruyor ya da kafasını bi yere vuruyor elinden bişey alınca kendini yerlere atıyor. Kendini anlatamadıkları için yapıyorlarmış 2 yaş sendromu da olabilir. Yeni nesilin çocukları biraz değişik 😂