Meryemlina04 Kızlar kızıma doktor influenza teşhisi koydu çok ateşi var 3 gündür düşmüyor bu durumu yaşayan varmı varsa nasıl bir yol izlediniz bide ateşi nasıl düşürebilirim?
Dolores Meryemlina04 ben kendim oldum, inanır mısınız gribin on katı gibi ağrılı ve zor oluyor nefes almak çok zor oluyor. İnşallah bebeğiniz tez zamanda sağlığına kavuşur geçmiş olsun çok. Bağışıklık güçlendirici kullanın derim
Svmsvm Meryemlina04 bunun bir ilacı var çok yakın zamanda atlattık ve 4 gün düşmedi ateş yatırdılar kızımı siz tekrar götürün bence biraz pahalı bir ilaç ama işe yarıyor
Gokcehanim 4 yas 2 bucuk yas ve 3 aylik bebemle oldum ates dusmuyor cocuk yaniyordu bitkindi cok kotuyduk 1aydir atlatamadik antibiyotik kulkandilar
Liiii Meryemlina04 Hacettepede test veridk negatif cıktı ama doktor pozitif ise gel yatırıp tedaviye başlayacağız dedi düşmeyen atrşimize pedifrn ile calpol karıstırıp 1 olcek veridm iki saate bir öyle düşürmüştük ateşini
nibado Emziriyorsanız sarımsak yiyin bal ve limon karıştırıp yiyin bağışıklıği güçlenir daha çabuk toparlar
Liiii Meryemlina04 bi ölçüsü var onun internetten bakın oyle verin ama bencede bir başka doktora götürün bebeği