Sedanindenizi Annelik surecimde sanirim en yoruldugum, en sinirlendigim, tahammul sinirlarimi zorladigim, kacip gitmek istedigim surece geldim sanirim bu 2 yaş sendrouna kesin giris yapma donemi sizde durumlar nasil?😔
yasacmalamalo Sedanindenizi 20 aylığız bizde öyleyiz pat.die geçiriyor ablalarina yasitlarini.kendinden küçükleri durup dururken ittiriyr vuruyor aglio her şeye yandık yahu :)) bizi de fena dövüyor yaramqz kızım :))
Ecemnurmom Sedanindenizi evet herşeye ağlıyor kızım bura soğuk içeri geç diyorum hemen agliya agliya içeri geciyo 🤣
Ecemnurmom Oglumcanim_ 23 ayda size bakır köyden bı yere ayritalim ben ayirtim bı kaç aya geçerim sanırım 🙈🤣🤣
Sedanindenizi Ecemnurmom Bu aksam isikli ayakkabilari ile evde gezmek istedi onlarin sokakta giyildigini pis oldugunu artik evde giyilemeyecegini 4678699790kere anlattim yok aglaya aglaya yirtti ortaligi 🥺
Sedanindenizi Vurma basladi ya nerden gordude istedigi yapilmazsa pat pat geciriyor. Evde buz esimle birbirimize cok sukur ses bile yukseltmeyiz vurmayi nerden ogrendi bilmiyorum ic gudusel belki ama pat kut indiriyor istedigi olmayin🥺
Sedanindenizi Dolores Kreşte 21 ay yaş grubu hlbulabilirseniz belkude faydasi olur ama kendisinden buyukler olursa uyum sorunu yasayabilir
Sedanindenizi yasacmalamalo En kizdigimin basima gelmesi bu vurma mevzusuna cok kiziyorum. Nasil biraktiracagim bilmiyorum.
yasacmalamalo Sedanindenizi ben de öyle ya bı.de bnm kuzum her şeyi firlatio atıo bir gün oyuncak demirli bı gün kitap bı.gun kumanda geldi kafama 🤣🤣