Busrabedirhan Tecrübeli anneler dışarıda mama sandalyesi vb bebeğinizin temas edeceği yerleri ne ile temizliyorsunuz Minoris markası yüzey temizleme mendili çıkarmış ama 20 tanesi 30 tl pahalı geldi açıkçası
Seydameva Busrabedirhan gittiğim yerin ıslak mendiliyle 😌 sürekli hijyende olamazlar pis şeylerlede tanışmaları gerekiyor ki bağışıklıkları artsın 😊🙏🏻
Eliffff Busrabedirhan ben sleepy nin ıslak mendilini kullanıyorum dışarıdada gittiğim yerleri onunla temizliyorum
Toprakbey Busrabedirhan asla ıslak mendil vs ile temizlemem eline bile değmemiştir. Böyle zamanlarda çok pisse suyla siliyorum sadece. Onun dışında temizlemeden oturtuyorum ki o mikrobu alsın. Emin ol ıslak mendil vs olandan daha hijyeniktir.
Busrabedirhan Sadcee ıslak mendil bana da yeter gibi biraz da bağışlık olsun diye ama kimisi de o şekilde silmenin daha zararlı olacağını syluyo amann çok da şey yapmamak lazm 🤗
hellomom Benim çok amaçlı örtüm var mama sandalyesini komple kaplıyor. O iyi oluyor ama ıslak mendille silip oturttuğum da oluyor.
Brycnyt Ben bir defa bir bebeğin mama sandalyesini kemirdiğini yaladığını gördüm büyük ihtimal diş çıkarma dönemiydi kuzunun. O nedenle kendi çocuğumu direkt oturtmayı istemiyorum ıslak mendille sikip örtü seriyorum sandalyeye içim rahat oluyor.