Meltemk02 merhabalar bebeğim sol göğsümü emiyor sadece asla sağ göğsümü emmiyor bu durumu yaşayan varmi acaba ne yapmam lazım
Ecesultann Meltemk02 4 aylıkken hasta olduğumuz dönemde sol göğsümü emmek istemedi şuan 8 ay 22 günlüğüz ve hala sadece sağ göğsümü emiyor düzeltemedim
DefneBuket Meltemk02 Merhabalar benim kzıımda öyleydi asla tutmadı 18 ay emzirdim🫠 daha sonra oğluma hamile kaldım o da aynı şekilde sağ gögüsümü asla tutmadı son depremlerden dolayı sütüm kesildi artık mamaya başladım 😕
Yasemin38 Meltemk02 tersine geldiği için bazen red edebiliyorlar canım. Sol göğsüne yatırır pozisyonda sağ göğsünü vermeye çalış emebilir o şekilde. Biraz zorlanırsın ama denemekte fayda var😊
Ays0 Benim kızımda sağ emiyor sol emmiyor. Çok teklif ettim en son pes ettim şuan 19 aylık ve biri küçük biri buyuk oldu memelerimin
Arzumusmul Benim de aynı arada zorluyorum emiyo ama birinin sütü daha çok. Ama kilo alımı iyi gidiyo bi sorun yok.
Melikeeegm Benimde ilk zamanlar sol mememi reddediyordu biraz israrla artık onu da tutuyor sabırla tutturmaya çalışmak lazım
Rbi Meltemk02 canm uykuya alacağı vakit hemen çevir diğer gögsğne o ada alıştır sonra senin içinde zor olur biraz sabır işi ama mecbur yapman lazım
Linabuse1002 Meltemk02 benımda sağ emerdi sol emmezdi 2 aylık bebeğim 1 aylıkken o şekılde memeyı bıraktı dahada emmedı
Menessasmom Meltemk02 benim kızım 1 aylıkken sol göğsümü bıraktı 4 aydır tek memedeyiz. Çok şükür sıkıntı yaşamadık ama estetik açıdan çok sıkıntı biri büyük biri küçük kaldı üüle 🥹🥹
Aselimm1601 Benim arkadaşımda öyleydi asla kabul etmiyordu sağ göğsünü sağıp tadına bakmak istedi tuzluymus bebek o yüzden 2,5 ay kabul etmemiş
Denizmomy Meltemk02 arkadaşım yaşamıştı aynısını hatta sanırsam onunda sol göğüsünü emmemişti sonradan tuttu fakat geç tuttuğu için o göğüsünden az süt geliyordu ama siz isterseniz tutmadığı göğüsünüzü devamlı olarak sağım yaparsanız azalma olmaz
sseker Meltemk02 benim kizimda oyle tek sagdan keyifle iciyor ama sol gogusumde huzursuz. Bende ilk sol tarafi veriyorum sutte azalma olmasin diye biraz mizirdandiktab sonra diger gogusume geciyorum. Geceleri ozellikle reddettigi memeyi verirseniz alisir bi sure sonra.
-Lina- Meltemk02 bizde de öyle. Sağ memeyi sadece ya çok acıkırsa ya da uyku sersemiyse emiyor. Çok yorulup bunaldığım için savaş vermeyi bıraktım keyfine bırakıyorum. Bakalım iki göğsüm arasındaki fark nasıl kapanacak