Zeynep472165 Hanımlar bebeğim 28 günlük aşırı pişik olmuş kanıo artık penaten pişik kremi denedim çörek otu yağı denedim bezini degistrdim düzelmiyor lütfen acil onerilernizi bekliyorum
Elele Zeynep472165 ıslak mendil kullanıyorsan bırakıp pamuk kullan canım bi de doktora danış etkili bi krem önerebilir belki ben bepanthol kullanıyorum bi dönem ıslak mendil yüzünden pişik olmuştu uzun süre pamuk kullanmıştım
DerinBuse Zeynep472165 halis zeytinyağı kullandım ben bıdaha da pişik sorunu yaşamadım. Pişik kremi olarak da sebamed kullanıyorum
Kvrckanne Zeynep472165 zeytinyağı kızdırıp soğutun asitini gitmiş olur böylece daha sonra poposuna sürün ve havalandırın
HKyhn Zeynep472165 instagramdan purmamanatural sayfasından acil durum merhemi alıp deneyin. İşe yarıyo bez değişikliği yapın sakın ıslak mendil kullanmayın. Pamuk kullanın. Sık sık da ılık su ile yıkayın çörekotuyağı değil Hindistancevizi yağı kullanın
Deletedmom116 Zeynep472165 canım arkadaşım oğlunun pişik yeni yeşil banyo sabunuyla yıkadı onla geçirmişti dene istersen ama eskilerden olam içeriği onların bu kadar kimyasal dolu değil
Fadimenur0468 Zeynep472165 iyilesene kadar pamukla sil sürekli bide zeytinyagı sür fayda eder buyuk bi ihtimal eger etmezse bepantol al oda cok etkili benim bebegimde ishal olunca bepantol sürüyorum hemen geciyor.
Seydameva Zeynep472165 sudocrem kullanabilirsiniz birde sürekli tıkayın ya da pamukla silin gün içerisinde havalandırın ıslak mendil kullanmayın 😊
Sasah1441 Zeynep472165 sürekli poposunu yıka tutabildiğin kadar açıkta tut hava alsın ağız içinde pamukçuk olduysa o da yapıyormuş biz nivea pişik kremi kullanıyoruz çok iyi Allah şifa versin
NeclaDefne Zeynep472165 hametan veya sudocrem kullanabilirsin ve ıslak mendil asla kullanma pamuk mendiller var ben daha yeni ıslak mendile geçmeye başladım 10 aydır bu şekilde devam ediyorum. Kendin de asla domatesi ağzına sürme aşırı kötü etkiliyor pisigi. Bol bol ılık su ile yıka poposunu ve açık bırak hava alsın.
Dilarapusat Islak mendil kullanmayin yikayin iyice kurulayin ve arko tüp krem kullanin hametan travazol butun kremleri kullandim ise yaramadi bunla iyilesti hic vakit kaybetmeyin bolca surun tabaka halinde
YaseminZeynepYayla Zeynep472165 selamlar ben sudocrem kullanıyorum. Anında geçiriyor. Kalın bi yapısı var oyüzden minik alıp elinizde ısıtıp sürün. Her bez değişikliğimde kullanmıyorum bir de. Islak mendilden de kaynaklanıyor olabilir.