Ayseuraz Merhaba iyi akşamlar yürüteç kullandınız mı Benim bebeğim sürekli kucakta yürüteç kurtarıcım olur diye düşünüyorum ama bebeğime kötülük yapar mıyım düşüncesi de çok korkutuyo
Miranalimom Ayseuraz ben kullandim oglum baya sevdi ve yurumeyide ögrendi sahsen benim kurtaricim oldu ..
nazdilara321 Ayseuraz Merhaba canım benim oğlum da öyle aşırı kucakta ve adım atma isteği vardı biz 7 aya yakın prego yürüteç aldık ve ben çok memnun kaldım ama 15 dk max içinde durduruyorum çok seviyor ama zararı olmasın süreli yürüteçe koyuyorum
simiyyy Ben de kurtarıcı olur umuduyla almıştım hayal kırıklığı oldu çok güzel ilk adım arabaları var bir sürü düğmeleri olan keşke ondan alsaymışım
Ayseuraz Miranalimom teşekkür ederim kaçıncı ayda kullanmaya başladınız bende çok zorlanıyorum bütün gün kucakta napcamızı bilemedik
simiyyy Dnzdmr durmadı hiç yine kucak istedi. Aktivite masası aldım ama düğmeli onu daha çok sevmişti 2 yaşına girecek hala arada bi kurcalar
Ayseuraz nazdilara321 benim bebeğim de erkek herkes zarar verir diye laf edince korktum ama rahatladım teşekkür ederim
nazdilara321 Ayseuraz Evet çok bırakırsan yürüteçde veya o yürüteçteyken yanından ayrılırsan zararı elbette olur ama minik minik dakikalarda bacak boyunu güzel ayarlarsan bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum tabi bu benim düşüncem