DurubebekElif Bebeğim şu anda 40 günlük bi önceki tahlilde bilirubin değeri 8.79 iken bugünki tahlilinde 9.20 çıktı. Yükselmesi normal mi, tehlikeli bir durum mu? Bu durumu yaşayan anneler var mı?
Bssraa2 DurubebekElif iki buçuk ay sürdü bebeğimin sarılığı iyi beslenmesi lazım yoksa yükselir değerleri sık sık emzirin benim bebeğimin 14 tü ışık tedavisi uyguladılar hastanede yattı bir gece sonra sık sık emzirmemi söylediler 2 buçuk ay değerleri 13 te kaldı hep bir türlü düşmüyordu son zamanlarda düştü
Linabuse1002 DurubebekElif canım benımde eahat 50 gun surdu 9 du bızımde sadece anne sutu verıyordum her saat her dakıka nerdeyse emzırdım genede dusmedı sarılık doktor mamayada başla dedı ıkısını bır verdım ve ınan 2 3 gunde hemen sarılıgı bıttı
dgn-adl1 DurubebekElif bebek ve sizde kan uyuşmazlığı varsa böyle olması normal aynı durumu biz de yaşadık ve doktorumuz 3 ay sarılığının sürebileceğini söyledi 26 günlüktü oğlum 9 çıkmıştı daha 1 ay olmadan 10 un altına düşmüş çok iyi demişti sonucumuza korkmayın eğer kan uyuşmazılığınız varsa normal
nurze01 DurubebekElif sarılık testinin ismi bilirubin mi acaba? Bizde yaptık e nabızdan bakıyorum da o değer 10 çıkmış normal değer yazıyor
Liiii DurubebekElif bizde iki defa yattık birinde ışık tedavisi ikincisinde beslenme takviyesi yaptılar sütüm coktu ama emzirmiyordum bebeğimi ben doydu zannediyordum meğer ucu olmadığından tam ememiyormuş bol bol emzirin 30 dakikada 40 dakikada bir verin memeyi emzirmeden ilk göğüsünüzü sıkın süt akışa gecsin daha iyi olur bebek için
Eray07 DurubebekElif kesinlikle korkmayın. Bizim değerler 11-12 seviyelrinde gezdi sonra 15 e çıktı tekrar düştü kontrol altında dursun önemli olan kandaki değer. Makine de 15 iken kanda 8.3 çıkmıştı umarım geçmiştir
Ozlem2904 DurubebekElif oğlumun 3.ayda 12lerdeydi antibiyotik kullanımı sonrası yükseldi antibiyotik kesince 3.5.aya doğru bitti tamamen