MelekAcar Kızlar sizin veya çevrenizdede doğduğundan itibaren mama ve meme reddi yaşayan ve sadece kaşıkla beslenen yemekle beslenip büyüyen var mı Varsa ne oldu nasıl oldu neler yaşandı Çok merak ediyorum ya benim bebem öylee
Dondurmalikahve MelekAcar Ben öyle büyümüşüm 6 aydan sonra ne mama ne meme kabul etmişim kaç aylık bebeğiniz?
Morbalon MelekAcar benim bir arkadaşımın bebeği öyleydi. Mama ve meme reddi vardı. Beş aylık el gıdaya geçtiler. Ondan sonra asla mama ve meme kabul etmedi. Öyle büyüdü.
asrinhatasi MelekAcar mama değil de biberon reddi yaşadık. Sma mamayı kaşıkla verdim. Pek çok biberon da denedim ama hç birinden emmek istemedi. Ama emzik tutuyor emmede sıkıntı yok 5aylık geçtik ek gıdaya şimdi 8aylık.
MelekAcar Dondurmalikahve benim iki oğlumda öyle ilk oğlum 17 aylık ve 6. Aydan itibaren sadece yemekle büyüdü şimdi diğer bebeğim 3 aylık 1 ayını bitirdikten beri mama ve meme tutmuyor sütüm bitti kurudu mamayıda uykudayken zar bela içiriyorum 😢
MelekAcar asrinhatasi peki memede almadı değil mi Peki şimdi hiç emme yok mu sadece yemekle mi geçiyor 5. Aydan beri?