Acemianne000 bebem 34 günlük doğduğundan beri altını değişirken kıyamet kopuyo sanki etlerini koparıyosun o kadar çok ağlıyo neden acaba çok üzülüyorum her alt değişmemiz bi olay😣
fatmaa37demir Acemianne000 bizimde ilk zamanlar öyleydi altını açıp hava alınca korkuyolar genellikle ilk zamanda. Sonradan düzeliyor
neolacaksimdi_ Acemianne000 benimde böyleydi sonra geçti. Yeni dünya ya alışmaya çalışıyorlarmış o yüzden bu şekilde oluyormuş.
Betul-kurnaz Acemianne000 benim kızım şu an 2 ay 22 günlük daha bir hafta önce düzeldi ondan öncesine kadar dua ediyodum resmen çiş kala çok yapmadında altını değiştirmek zorunda kalmıyım diye sanki canını koparıyomuşum gibi ağlıyodu 1 haftadıt çok şükür geçti
Arzu7439 Acemianne000 ilk zamanlar bizimde öyleydi. Heralde 2 aya yakın sürmüştü. Rahatsız oluyolar bebekler. Islak mendilden falan. Sonra geçiyo korkmayın. Sonralarıda çok mutlu oluyolar. Dönüp durmaktan bez değiştiremiyoruz şimdi 😅
neolacaksimdi_ Acemianne000 yok ya banada kalça cikikligi gaz olabilir demişti çevre hiç kimseyi dinlemedim kalça çıkığı olsa başka türlü de ağlardı ya da gaz i olsa ne zaman altını açsam o zaman ağlıyordu yani kendinizi korkutmayin
Mazikeen Acemianne000 gaz masajı yapın karnına ağlayabilir bunu yaparken biraz bastırarak yapın benim kızımın gazdandı gaz gitti ağlama bitti:)
Acemianne000 Mazikeen ama gazdan olsa neden öncesinde ya da sonrasında ağlamıyo ne zaman yatırsam altını açsam kıyamet kopuyo.kucağıma aldığım an susuyo
newmom15 Acemianne000 bnmkide öyleydi basta 2.5 aylik suan uzun bir süredir altını açacağım yere yatırınca gülmeye basliyor Çok uzun sürmeyecek bu durumunuz
Mazikeen Acemianne000 benim kızımda öyleydi altını açarken sırtı tam yere geliyor ağrı yapıyor hatta eşim bi düğmesi fln var galiba diyordu :)) 40 ı çıkınca gaz sorunu düzene girdi artık gülücükler atıyor :))