Suragurler Kızlar bebeğim 1 bucuk aylık ama hep uyuyor, normal mi biliyorum uyuyarak büyüyecek, ama hiç gündüzleri uyanık olmaz? Normal mi hep uyuması
Saribidik Suragurler küçükken öyle oluyorlar, yakındır 'naptıysam bugün uyumadı' lar😂bugünlerin keyfini çıkarın
findikburun Suragurler normal canım bu günlerine şükret bence 😀 benim kızımda 3 buçuk aylık gündüz 1 saat bile uyumuyor
Tweety Suragurler bizde 1 ay 1 haftaligiz cok uyuyoruz. Olabiliyormus yani bazi bebekler uykuyu seviyor
ybk2019 Suragurler bizde iki aylığız çok uyurdu nerdeyse bütün gün şimdi fıldır fıldır 😂 bende senin gibi normal mi diye düşünürdüm hep
[silindi] Suragurler benim bebeğim de tam tersi gündüz toplasam 1 saat gece de her saat veya 40 dk bi uyanıyo 6 dan sonra da maraton başlıyor 21 günlük 🥴
Selinmom Suragurler emmesi nasıl şekeri düşüyor uyuyor olmasın uzayan sarılık olmasın eminssen sende bol bol uyu
Suragurler HKyhn evet hastaneden cıkmadan yaptrıdık, ayrıca uyanıkken seslere tepki veriyor, yada gözleryle beni takip ediyor, tek sorun hep uyuması
HKyhn Suragurler Hmm allah allah. Bi akrabamızın bebeği de hep uyuyormuş da meğerse çocukta işitme sorunu varmış. Size de ondan sordum Siz yaptırmışsınız bişey de çıkmadığına göre. Sizinki uykucu😴☺️
Suragurler Selinmom karnı acıkınca uyanıyor özellkle gece saati sasmaz, hem emiyor hem de mama desteği alıyor kontrollerde kilo alımı da iyi cıktı. Uyuması normal diyorsunuz yani😐
Silaakr Benimde 1 aylık 1 buçuk saat uyuyor en fazla uyanincada 3 4 saat uyumuyor 🤦♀️ Karen hanım hep kucakta olayım istiyor kollarım tutmuyor 3kilo kız 10 dakika sonra ağırlaşıyor git gide