Senaaydin Normal devletin yaptığı aşılar dışında hangi aşıları yaptırdınız rota aşısını yaptırcaz ama başka yapılması gereken bir aşı var mı acaba
Busraaslan Senaaydin rota aşısıyla menenjit aşıları özel menenjitde kendi içinde 2 farkı aşı olarak ayrılıyor
Senaaydin Kupelikiz_1 doğum yaptığınız yerde mi devam ediyorsunuz , özelde doğum yaptım ama fiyatlar baya artmış bizim bi devamlı gittiğimiz bir doktor yok şuan her ay sorun olmasa da götürmek gerekir mi
Kupelikiz_1 Senaaydin ben devlette doğum yaptım. Bebeğin doktoru özel klinikte götürüyorum menenjit fiyatları bayağı yüksek hazırlıklı gidin dün arkadaş iki doza 2200 fiyat almış
Eda1414 Masal_Arya doktorunuza bağlı ben 14 aylıkken yaptırdık doktorum 1 yaşından sonra yaptır demişti
Busraaslan Yagmurrrtt bexseronun ilk dozunu 3. Ayda yaptırmıştık bexsero3-5-15. Aylarda yapılıyordu nimenrix 7-13. Aylarda yaptırmıştık bir doktorunuzla görüşürseniz daha sağlıklı bilgi almış olursunuz ama bence geç kalmamışsınız
_The_ANA_ KubeyHatun Arkadaşımın bebeği 1 yaşından önce menenjite yakalandı. O sebeple 1 yaşından önce yapılması daha iyi
PembeBattaniye Bu özel aşıları devlette yaptırabiliyor muyuz aşıları alıp nasıl yaptırdınız sağlık ocağında falan mı ya da bana bilgi verir misiniz
Senaaydin PembeBattaniye ben sağlık ocağına sordum biz yapmıyoruz özel yerlerde dedi bugün de devlete randevumuz var oraya da bir sorcam