Merhabalar oglum haftaya 1 yaşına basicak şükür varlığına. Son 1 2 haftadir asiri bana düştü babasina bile gitmiyor kucagimdan asla inmiyor. Bugun artik ayyuka cikti bu durum patatesin kabugunu soyup blender yapicam kac dk surebilir yere koydum anlattim aman yarabbi olay çıktı ama ac da yemek yapmam lazim ona rn sonunda dur bi dakika diye bagirdim sonra hemen kucagima aldim ozur diledim ama is isten gecti gercekten 1 2 haftadir tuvaletimi yapamiyorum zaten kucak kucaga gidiyorduk altimi silememekten tuvalete gidemiyorum mutfakta onunla kesme de yapamıyorum artik iri kanguruda onumu artik goremiyorum mecbur yerde durmali banyo yaptirmak icin kuvete koyamadim dusunun yıktı ortaligi anlatiyorum da konusuyorum da yok olmuyor. Meme ilgisi azaldi ama kucak ve bu birajma meselesi tam bir kaos su ara mecburen banyoya beraber girdik inmiyor ki giyineyim bu normal mi ne zaman gecicek. Bi de asla yatmamaya basladi ki şöyle altini degistiremiyorum ustunu degistiremiyorum ayakta degistiriyorum kulot bez aldik bu sefer de silemiyorum goremiyorum cunku hep zipliyor hareket ediyor. Bi de herkesi yabancilamaya basladi ay atak haftasi da degil sadece dis cikariyor bilmiyorum umitsizlik kapladi heryanimi birseyler diyin lutfen :(