Merveeofs Zayıf biriydim zaten ama doğumdan sonra düştükçe düşüyorum. Diyetisyene gittim ama programını beceremedim napıcam bilmiyorum bir deri bir kemik kaldım resmen🥺
Elisarli Merveeofs yedikleriniz dışında ekstra yulaf yiyin yulaf normalde kilo verdiren bir besindir ama fazla tüketilirse aldırır kalorisi yüksek çünkü
Fasulye12 Merveeofs arkadaşım gecen yatmadan resmen bebe bisküvisi , muz , fındık badem vs kuru yemişlerle mama gibi karısım yaparak 4-5 kiloya yakın almıştı. Bir araştırın isterseniz
2_premses_annesi Merveeofs aynı sıkıntı bende de var maalesef bende bakayım yorumlara ☺️ oruçta iyice verdim sanki
Merveeofs Elisarli ara sıra yoğurtla veya süt/çikolata/bal ile yiyorum ama bazen yani. Nasıl tüketmeyi önerirsiniz
Elisarli Merveeofs bi 10 gün kadar her gün tüketin bence süt yulaf ceviz muz bu şekilde güzel kilo aldırır. Siz günde 3 öğün yemek yiyorsanız bunu da tatlı niyetine yiyin 4.öğün olarak. 2 öğün yiyorsanız 3 öğün yapıp bi öğün bunu yiyin sonra tartılın eğer fark olursa zaten kilo almışsınız demektir
Ikicocukbiranne Boy kilo kaç canım ben 1.78 e 53 kiloyum memnunum zayıf olmaktan sen neden rahatsızsın
Ikicocukbiranne Merveeofs 50 olsan çok yakışır. Ben sana cici bebe vs sağlıksız tarifler vermicem ama gün içinde dut kurusu ye findikla beraber iyi geliyor
Elisarli Merveeofs çok Aşırı zayıfsınız 😳 ben 1.68 boy 51 kg ken çok zayıfsın diyorlardı siz hepten çok çok zayıfsınız sürekli sağlıklı şeyleri fazla fazla tüketin
Merveeofs Ikicocukbiranne hamilelikte 56ya çıkmıştım sanki ondan da 1-2 tık fazla olmalı gibi 😬 deneyeyim dut kurusunu da
Ikicocukbiranne Merveeofs hurmanın içine ceviz koy ye mesela yanında kahveyle. Domates ve peynir ye ikisini birlikte yemek kilo yapıyor, eskiden çok araştırmıştim bunları ama şimdi önemsemiyorum menopoza girip de dal gibi kalan yok ille alacağız 😁
Merveeofs Ikicocukbiranne valla kıyafetler falan üzerimde hiç hoş durmuyor yaaa şimdi de önemli yani onun için 😬
Merveeofs Angel00 170e 44üm ben de emziriyorum herhalde o da etkiliyor bilmiyorum ki artık napacağımı
Angel00 Merveeofs hem emzirme etken hemde genetik faktörlerde etken oluyor galiba annem de zayıftır benim