2prens_annesi06 4 ay 11 günlüğüz ocean microfer aldım bebeğime aranzda kullanan var mı memnunmusunuz kaç kg bebeklerinize kac damla veriyosunuz
Suuu 2prens_annesi06 Ben memnunum kilosunun 2 katı kadarını verin dedi doktorum öyle veriyoruz bizde. Şifa olsun miniginizede😇🤲🧿💜
AslanBebeginAnnesi 2prens_annesi06 benim bebeğim 5 aylık 6.600 kilo doktorumuz pıs pısla bir pıs sık dedi
Mustafam-elifim 2prens_annesi06 bende sdefer kullanıyorum ama ocean kullanmak istiyorum bu ay sanki daha çok o kullanılıyor
2prens_annesi06 Mustafam-elifim D vitamini ocean kullaniyorm memnunum o yüzden bunuda ocean almayı tercih ettim 🤗
2prens_annesi06 AslanBebeginAnnesi Sadece damlatma aparatı çıktı ama ben yinede bir kez daha danışayım 😊 hastanedeki kontrolümüzde doktor eczane szi yönlendirir dedi ama oda doktor bilir dedi
Mustafam-elifim 2prens_annesi06 evet herkez çok menun bende bu sefer ocean alayım inşallah kabız yapmadı demi kan ilacı
Busraa00 Bizim doktorumuz kilo başına 1 damla vermemizi söyledi, 7 kilo şuan 7 damla kullanıyorum günlük Ocean microfer demir damlası
Busraa00 2prens_annesi06 Sarımtrak bi rengi var, ayrıca hiç bir şekilde kabızlık dişi boyama gibi bir özelliği yok ben sıkıntı çekmedim henüz
2prens_annesi06 Busraa00 Evet antibiyotiklerin rengi gbi kremden bı tık dha sarı kullanıyorum oğlum pek sevmedi ama dediğiniz gbi kabzlik falan yok şükür insallah disler cknca onlarda da sknti olmaz teşekkür ederim yanitinz için 😇🌸
Busraa00 2prens_annesi06 Rica ederim geç gördüm bildirimi 🫠 Dediğiniz gibi dişlerde umarım sıkıntı olmaz özellikle diş için bunu tercih ettim bakalım zamanla göreceğiz ☺️