Selam arkadaslar 37 günlük anneyim 🥰 kızımı 41+3 te doğurdum. Normal doğum istemiştim ve beklemiştim.artik 42 ye yaklaşınca yatış yapmamı önerdiler sansım açılmam olmadığı halde ilçede oturduğumuz için ildeki devlet hastahanesinde yatış yaptım. Her gün nts kontrol ama sancım yoktu. En son gün iki cm açıklık var dediler ve bana suni sancı vermeye karar verdiler. Bebişin de suyu azalmış. Ama benim normal doğuma cesaretim kalmamıştı çünkü hastahane suni alıp açılması olmayan sonra sezeryana alınanları dinledim hep ve çatı muayenesinde hemşire sen normal dogrurursan her yerin yirtilir gibi şeyler söyleyip beni korkuttu. Zaten stresli olan ben iyice stres oldum. Suni sancı almayı kabul etmedim devletten ayrılıp özele gittim ve o gün sezeryan oldum. Şükür güzel geçti ameliyat esnasında bir şey hissetmedim bir kaç gün doğal olarak ağrı oldu sonra toparladim. Ama işte acaba normal doğurabilir miydim dayanabilir mıydım diye içimde biraz kaldı en önemlisi sağlık tabiki bebeğim de ben de sağlıklıyız şükür 🥰