silacetin88 Kızlar merhaba bebeğim 25 günlük hipp combiotic anne sütü veriyorum sütüm az olduğu için gündüzleri çok emmiyor geceleri daha iyi emiyor siz kaç saatte bir kaç cc mama veriyosunuz
nilveannesi silacetin88 39 günlük bebegim. 35 cc 3 saatte bir veriyorum. Gündüzleri kendi sütümü gece ise aptamil prematil mama veriyorum.
Dyglilaa silacetin88 uyandığında 120 cc veriyorum sonrada 3 saatte bir 90 cc veriyorum 3 saat aralarındada uyanıksa arada emziriyorum gece yatmadanda 120 cc veriyorum. Bebeğim 2 ay 22 günlük.
Eminegokhan silacetin88 hipp i arastrn derim bende hipp kullanyodum icerisinden böcek cıktı ve kaldrlyor hipp palm yağı içeriyo cok memnundum bende a google yazn hipp sikayet var diye
silacetin88 210796 aynen geceleri 2 yada 3 kere uyanıyo 90 cc mama veriyorum ama gündüzleri uykusu çok bozuldu zorla yarım saat uyuyo oyalayana kadar canım çıkıyo bazen 2 saatte bi mama veriyorum o yüzden
Deletedmom145 nilveannesi doyuyormu gercekten?3 saata bir hemde.benimki 90 yerdi 3 saate bir o zamanlar doymazdi hatta
silacetin88 Gunes23 bana 60 cc demişti ilk kontrolde ben 90 a çıkardım doymadığı için yaklaşık 5 gündür 90 cc veriyorum
210796 silacetin88 ben işgence çekiyorum resmen🤦🏻♀️Bu gece uyumaz diye çok endişeleniyorum.dün yediği mamanı daha çıkaramadı kabızmı aceba diye korkuyorum
Gunes23 silacetin88 banada 30 dedi ben anne sütünü daha çok vermek istiyorum dedim. Bol bol emzir sütün çoğalır dedi doymazsa 30 cc mama ver dedi. Öyle sürekli mama vermiyorum. 2 günde bir bi defa 30 cc veriyorum. Eskiden 2 saatte bir 30 cc di
Eminegokhan silacetin88 hayır canm normal mamasında da var böcek malesef ben 2 tane 900 gramlık aldm son kullanma tarihide 2021 di yeni actığımda cktı ust taraflarnda olduğu gibi attm ikinciyi actm oda ayni şekildydi
Deletedmom145 silacetin88 bebeyim 2 ay 5 gunluk.2 saatte bir 90 cc yer.4 saatte bir 110 cc yer.geece 90 cc vererim. bebeyim 25 gunlukken 90 cc yerdi.