sahranur Canım anneler Allahın izniyle tesettüre gireceğim o yüzden kıyafetlerimi satıyorum ciddi alıcıya pazarlık yaparım tüm ürünler sağlam temiz eskiyen kıyafetlerimi satışa koymuyorum içim rahat etmez zaten şimdiden yeni sahiplerine hayırlı olsun 300 tl L beden 300 tl L beden Koton 250 tl L beden 50 tl L beden 50 tl L beden LCW 250 tl XL beden hamile olmayana da olur XL Beden likralı Patırtı 42 beden simli Defacto XL LCW XL Trendyoldan almıştım 44 beden Patırtı 44 beden Patırtı 42 beden Mavi L beden LCW 44 beden LCW 44 beden LCW 44 beden Mavi jeans 42-44 beden uyumlu Barrels and Oil L beden likralı salaş LCW 42 beden salaş LCW 44 beden
sahranur Pazarlığa açığım kızlar elbiseler düğün nişan için alındı 1er kez giyildi alt üstler bayramlık alındı 1 2 kez giyildi kaçırmayın tertemiz hepsi
Karla sahranur 280 liraya aldidığınız şeyi nasıl 200 e bırakıyorsunuz ya. Sizden alacagıma gider 80 lira fazla verip sıfır alırım. Yani anlamıyorum bu nasıl ikinci el satış
sahranur Karla bulursan al canım 🥰 hem ben pazarlığa açık olduğumu yazdım ürünlerim de eski püskü değil yeni ve giydiğim bi elin parmağını geçmez tercih senin teklifi sana yapmışım gibi atlama lafa
Bebekligiller Koton 250 TL l beden kareli kıyafetin boyu ne kadar? Tunik niyetine alıcam da uzunsa talibim 😄
Prenses18 @sahranur Bu elbiseyi bn geçen sene modamiz bir uygulamasından aldım eminim ki sende bu fiyattan almışsındır suan elimde 40 ye aldığın elbiseye 300 tl diyorsun diğer elbiselerde aynı şekil 100 se 400 500 e satmaya calisiyorsun
sahranur Prenses18 ben bu elbiseyi kızımın doğum gününde yani 2 sene önce 200 tlye aldım her zaman böyle fiyatlar bulursun ama aynı kalitede olmaz 😊
sahranur Prenses18 ben kimseyi kandırmıyorum sen dert etme işiniz gücünüz bitti deniyorsunuz insanları
Prenses18 @sahranur nerden aldin üstelik 2 sene önce 200 e aldim diyorsun banada 300 veririm diyorsun