Baklavanida Kızım 3. Ayına giricek 90cc mama içiyor doktor da 120 150cc içir diyo içmezsse çocuk ben ne yapayım. Yanlış mı yapıyorum 90cc doyuyor ağlamıyor 4 5 saat de gayet keyifli duruyor
Buseye2 Baklavanida Her bebek farklı oluyor bizde 3 aylığız ve 90cc mama içiyor zaten doymazsa kendisi devamını isteyecektir bebeğe göre hareket etmek daha mantıklı. Diğer türlü fazla beslenmede içtiği mamayı çıkartıyor bizimkisi
Melmus Baklavanida kilosu nasil canim valla bende doktora dedimki ayni 13 gunkuguz yani 3 ay 13 gunluk 90 iciyor fazla iciremiyorum dedim mama arkasinda fazla yaziyor dedim oda dediki mama arkasini sakin baz almayin bunu bebeginiz bilir 90 ile doyuyorsa o cocuga fazla veremezsin keyfi bilir bebegin diyor. Hos benim kizim 90 nida yarimsaatte anca bitirio ama😅
Buseye2 Melmus Gün boyu her 3-4 saatte acıktığını anladığım anda veriyorum ama gece uykuya geçerken 150cc içiyor 2 gündür 5 buçuk saat uyuyor
Melmus Buseye2 masaallah icebikiyor aslinda ozaman gunduz 150 almiyor ya uykuyu anliyor 5 saat sonra uayndiginda tekrar mi 90 iciyor.
Buseye2 Melmus evet tekrar uyandığı zaman 150 yapıyorum yine belki içer diye ama 90cc içiyor arından da 2 saat sonra uyanıyor
Ravzanur23 Bebeğinizin doyduğunu nasıl anlıyosunuz ya ben ne kadar versem hepsini bitirecek gibi sonra da kusuyor reflülü bi bebek fazla verip kusturuyorum diye düşünüyorum sürekli doyduğunu nasıl anlıyosunuz acaba
Melmus Ravzanur23 kac veriosunuz mamasina reflu tozu katiyor musunuz oneririm bebelac thicner katabilirsiniz katilastirio biraz. Birde fazla geliyor demek yedigi birazcik dusurebilirsin kusmasindan dhaa iyi olur
Saadet1 Ravzanur23 Aynı soruyu ben de sormak istiyorum. Dr dedıgıne gore 130 cc mama verdim bir aylık bebeğime. Versem daha da içecekti ama kusmadı da. Sonra saatlerce ağladı. Şimdi 44 günlük doyup duymadığını anlamıyorum. Meme artı mama şeklinde gidiyoruz.3 saatte bir 30cc veriyorum rahat gibi görünüyor. Ne yapacağımı şaşırdım
Ravzanur23 @Melmus 60 cc veriyorum mamayı çekince aranıyor yine sürekli kafam çok karıştı fazlasını verince de kusuyor doyduğunu anlayamıyorum bi türlü reflü tozu diye bişey olduğunu siz söyleyene kadar bilmiyordum ve çok sevindim kullanırım hemen