Gulsum34 Arkadaşlar merhaba Bebeğime mama takviyesi yapıyorum ama bu gece sabaha kadar kakasını yapamadı geceleri mama vermiyorum hiç emziriyorum bu gece 3 defa emzirdim ve emdiği sütü sürekli olarak kustu neden kaynaklı olabilir bilgisi olan var mı?
User Gulsum34 bi ara sürekli yaşadık bunu Çözümü 15 dakika emdikten sonra mutlaka biraz dik tutup gazını çıkarıp sonra tekrar emziriyorum
Gulsum34 EmineYilmaz baharatlı şeyler tüketmemeye çalışıyorum, gece ne kadar emzirdiysem hepsini süt olarak ağzından ve burnundan çıkardı dolu dolu, ilk tecrübem o yüzden birşey anlayamıyorum ve böyle oldukça da üzülüyorum
Gulsum34 User o şekilde de yaptım yine de kusuyor, kesik kesik değil sıvı bit şekilde su gibi kusuyor, biraz uyuyor tekrar uyanıyor emziriyprım yine aynı şekilde kusuyor kötü birşey yoktur değil mi dizinde sıvı şekilde mi kısıyordu
Serifemete Emzirdikten sonra 10 dakika falan omuzda tutmayı dene reflunyatagi kullaniyorum ben gerçi bazen ondanda kusuyor. Canım annemin yorumu midesi büyüyordur kusması iyi der ne kadar inanılır bilmem