Doruk12 Muhammed_sefa05 cam rende de yapıp müslin gibi Bi bez ayırabilirsin bu iş için. Onunla süzebilirsin sıkarak. Ben öyle yaptım bugün 🤔
Sakura-chan Muhammed_sefa05 yani millet cam rende tutturmuş ama bende şu mantığı anlamıyorum blender niye kullanıyorlar o zaman oda bıçak geçir normal rendede elmayı . süzgeçle de suyunu süz. Bu kadar takılmayın ayrıntıya .
Drycgdsmete Sakura-chan canim bebek yemegi hazirlarken blendir kullanilmiyo zaten bu onemli bi ayrinti. Mesela ben mercimk corbasini falan blendirdan gecirmiyorum elek kullaniyorum. Blendir metal rende besin ogelerini kaybetmesine sebep oluyo bebek yemeklerini hazirlamak icin plastik bicaklarda var
Drycgdsmete Muhammed_sefa05 cam rendede rendeleyip elekten yada temiz bi tulbentten suyunu suzebilirsin ben yazin buzluga seftali erik falan attim kisa veririm diye onlari tencerede kaynatiyorum seker katmadan gayet lezzetli oluyo
egee Muhammed_sefa05 bence çok konuşmasın kayinvaliden. Neden ona soruyosun ki kocana bebek için şunu almamız gerekiyor de maddi durumu ne zaman elverirse o zaman alsın gelsin
Muhammed_sefa05 egee vala maddi durumuz iyi çok şükür ama boşuna diyo bende boswerdim yoksa eşim alır aldığında beni dinlemdnz falan tartışma cikmasini istemiyorum
Ceyylin Muhammed_sefa05 merhaba bn yazdan şefftali kaynattım çok az bi suda sonra blanderdan geçtim sıcakken jonserve gıbı kavanozladım içecegı zaman sulandırıp verıyorum diğer meyvelerde böyle olabilir sanırım
Muhammed_sefa05 Deletedmom021 düşündüm bende kiz kardeşime söyledik alacak sonra parasını vereecm şehir dışında şimdi gelince alacak
Saripapatyaannesi34 Muhammed_sefa05 ben önce rendeliyorum sonra temiz bir tülbent ya da bezde sıkıp suyunu çıkarıyorum canım illa ki makineye gerek yok tabi sen nasıl istersen
Mevadad Muhammed_sefa05 blender yada rondo varsa içine atın. Az bişey içme suyu dökün. güzelce çekin süzebilirseniz süzün süzemezseniz gerek yok. makinalar posayı süzdüğü için şeker yüklemesi olmuş gibi oluyor.