Aryayyyyyyy Bugün bi şokla hamile olduğumu belirtmiştim 6 aylık bebeğim eşimin arzamir annesiyle bi evde😞 ağzım çok kuruyor çamur gibi elma yiyiorım ama bi süre nasıl geçeeer
Elifffinnn10 Aryayyyyyyy 6 aylık bebeğim eşimin arzamir annesiyle bi evde😞 Bu ne alaka ağız kuruluguyla onu anlamadim
Aryayyyyyyy Noname21 şekerin nedir eczanedeki satılıyor yoksa marketlerdeki şekerden mi bahsediyosun anlamadım
_YanakReisinAnnesii Aryayyyyyyy satılsa inan almak istemezsin 😂 şeker hastalığı, gebelik şekeri vs onlardan bahsetmiş .
Noname21 Aryayyyyyyy şeker hastalığından bahsediyorum tabiki Şekerin çıkıyordur oda ağız kuruluğu ayak altında yanma hissi yapar
Aryayyyyyyy Noname21 aaa ben sağlık ocağına söyleyim çünkü ağzım çamur gibi hiç bişeyden tat alamıyorum
_YanakReisinAnnesii Aryayyyyyyy şeker hastalığı almak ister misin ? Bence istemezsin 😂 ondan bahsediyorum . Ağız kuruluğu şeker hastalığı veya gebelikte gelişen gebelik şekerinden kaynaklı olabilir . Doktoruna mutlaka söyle bu durumu 😊
Aryayyyyyyy _YanakReisinAnnesii teşekkür ederim bilginiz için peki bu şeker hastalığın bi ilacı tedavisi varMı??
_YanakReisinAnnesii Aryayyyyyyy ben gebelik şekerliydim . 28 . Haftada yaptırdığım şeker yüklemesiyle öğrendim. Doğuma kadar yani 10 hafta diyet+2 farklı insülinle gittim . Doğurunca geçti çok şükür.