cansuturgut 7 aylık bebek için günlük örnek ek gıda menüleri yazabilir misinizzz yanlış mı yapıyorum acaba diye merak ediyorum😂
Mucizelerherzaman cansuturgut yaklaşık 2 çay bardağı kadar ek gıda öneriyorlar 7 ve 8. Ay için. Kıymaya başlamıştım 7 ayda. Tarhana vermeye başlamıştım bu ayda
YaseminAren cansuturgut benım tam bugun 7 aylık oldu dun verdıgım herseyı yazıyorum.. Sabah 1 bıskuvı 1 tatlı kasıgı labne 1 cay kasıgı zeytın ezmesı 1 cay kasıgı pekmez ara ögun yarım muz yarım elma rendesı 2. Ara ogun 1 yemek kasıgı yogurt 1 tatlı kasıgı avokado ıcınde rendelenmiş.. Aksam 1 yemek kasıgı bulgur pılavı 1 yemek kasıgı yogurt
cansuturgut Mucizelerherzaman benim kızım 2 çay bardağından çok daha fazla yiyo ama bi sorun olur mu ki vermezsem de çok ağlıyo yemek istiyo
Mucizelerherzaman cansuturgut emmesi azalmıyorsa iştahlısa ben olsam verirdim. Bulgur 7 aylık çocuğun midesini yorar 7. Ay daha çok çorba ve 6. Ay gibi sebze püresi şeklinde 6. Aya bi kaç şey eklemek gibi. 9 Ay 20 günün üzerinde bulgur pilavı pirinci 8 ayın ortalarında vermiştim. İyice çiğneme refleksi yutma refleksi gelişsin diye bekledim aynı zamanda midesi de rahatsız olabilir 7 çok erken. Çocuğu izle derim
YaseminAren cansuturgut benım doktorum ay ayni lıste vermedı 1 yas oncesı yasak olanları saydı gerısını nasıl ıstersen ver tek rıcam mumkun oldukca dogal olsun hazır mama alma dedı 🤣 5 bucuk aylıkken 1 kete daha verdım bulgur bu 2 oldu
YaseminAren cansuturgut siz yıne de doktorunuzun verdıgı lıste varsa ona uyun bence yoksa kıste verecek olursanız koftelık bulgurdan yaptım bugun 2 gundur ıstahsız yemek ıstemıyor zorlamayım dıyr vr yanında yıgurt vardı yutması kolay olsun diye
Mucizelerherzaman YaseminAren 7 ay için bulgur pirinç makarna çok erken canım, onun yerine patates yoğurt kabak yoğurt ,havuç yap. Kıymayı su da yada buharda pişir 1 ceviz büyüklü bile çok geliyor. Tarhana veya sebze çorbası yap.
YaseminAren aselsdk kendım evde bebe buskuvısı yapıyorum yada kek buskuvınsert oluyır cıcı bebe gıbı dagılmıyo hemen kek kolayca dağılıyor
cansuturgut Mucizelerherzaman emmesi hiç azalmadı o yüzden ben de bi sorun görmediğim için ne kadar yemek isterse o kadar yediriyorum
YaseminAren Mucizelerherzaman saydıkların hrpsını fazlasıyla yapıyorum canım cesıtlendırmede sebze ey dengesinde gayet ıyıyım ama bebegım 2 gundur diş huzursuzlugu yasıyor ve yiyeceği bırsey verdım üstelık bulgur u kendımız yapıyoruz tahıllar da bebek ıcın gereklı hazır tahıllı mama vermıyrm dogal bulgur yıyor
Mucizelerherzaman YaseminAren tabi yutabiliyorsa dokunmuyorsa ver annesi sen daha iyi bilirsin her bebekte farklı. Bi de ben biraz korkuyordum takılır mı diye yiyorsa dokunmuyorsa sen daha iyi bilirsin bebeğini. Sağlıkla büyüsün bebeğin 🌸