Drana Dün aldım bebeğim sevmedi sadece 6 kaşık kullandım içerisinden.55 tlye aldım 25 tlye kargo karşıdan ödemeli gönderebilirim.
Melek1997 Kullanılmış sonuçta ben çok kez mama değiştim fakat para karşılığı satma gereği duymadım verdim yanlış
Drana Melek1997 bende değiştim burdan verdim hatta bir tanesini de hippin.Doğrularınızı kendinize saklayın reklamınızı da başka yerde yapın.
omerinannesi0509 Drana açılmış ürün satmak ne kadar doğru olur bilemem. Hem karşı taraf için hemde sizin için. Başka şeyler sat canım
Drana omerinannesi0509 bedava olunca vermek doğru oluyor o zaman almak isteyen bir sürü oluyor açılmış açılmamışına kimse bakmıyor da fiyat biçince mi hijyene bakılıyor.Siz almazsınız ne her şeye yorum yapma gereği duyuyorsunuz.İhtiyacı olan için güzel fırsat.
omerinannesi0509 Drana bedava olunca yardım etmiş oluyorsunuz durumu olmayanlara ama sizin beyniniz hep satmakta açılmış mamayı bile satma derdindesin neyse canım yoramam kendimi
Drana omerinannesi0509 2. El alışverişte bir sürü postun var gelmiş ötüyosun burda.Sen yardım et de bedava ver o zaman bilmiş hanım canım
Drana babyyunus aptamilin içime hazır sütünü aldım onu içiyor tek onun tadı biraz daha farklı.Onu içince aptamilin kutudaki mamasını da içer sandım ama içmiyor malesef
ummuhanipekoglu zamanla alışır canım takma kafanı alışma süresi var bi kere ne kadar verdin hangi biberonu denedin
Drana ummuhanipekoglu denemek için az verdim iki kez.lansinoh marka biberon biberonda sıkıntı yok anne sütünü verince içiyor
Derinminakolay Mama satmak mı bide 350 grm aptamil alacak paranız var ama 25 tl tenezür ediyorsunuz ilginç
tczehra sulukla veya kaşıklı biberonla filan denedinmi aptamili vermeyi bazen biberon istemiyor zannediyorsunki mamayı sevmedi