Hilalgunes Kızlar 5 ay önce sezeryan ile doğum yaptım bebeğim 2 aylıkken regli oldum 3aylıkken lekelenme oldu uzun süre olmadı daha sonra bir daha olmadım korunuyoruzda kafayı yemek üzereyim nolur akıl verin
Cemre_-53 Hilalgunes yumurtlama dönemine denk gelmedi ise ilskiniz sknti YK hamile olma olasılığınız çok düşük olur ama yumurtlama günü ise bir ihtimal düşünmeli
Ahilal Hilalgunes ya bacım bende aynı durumdayım 3 ay önce doğum yaptım hayla regli ol adım acaba neden ya bende kafayı yemek üzeriyim düşünüyorum acaba hamilemiyim ya
zynpsk Hilalgunes daha yeni doğum yapmışsın canım düzene girer benim de üç gün geçti hala olamadım kan da verdim negatif ama gelmedi çok stresli ve gerginim gelmedi diye ☹️
Hilalgunes Cemre_-53 umarım yoktur yani lekelenme de ilişkiden sonra oldu anlamadım neden böyle oldu korunuyoruz bide
09Mira_ Bir kere regl olduğunuz için evet düzensizlikler olabilir benimde oldu ama ihtimal var yeni doğum yaptığınız için benim içim içimi kemirir valla hemen gider test yaptırırdım
Hilalgunes zynpsk kuzum bende öyle aşırı gerginlik var eşim ayrı panik yaptiriyo kayınvalidem sürekli sorup duruyo 🤦🏻♀️