BEYZANUR2020 Dila97 çok zor rabbim kimseye yaşatmasın sapasağlam adam ağaç budama ya çıkmış kim derdi ki böyle olacak
zeytindalii Dila97 500 tane okudum . Allah şifa versin sevdiklerine bağışlasın. Benim de babam hasta sizler de dua eder misiniz ? Teşekkür ederim.
Baharomer Benim kardeşim de yoğun bakimdaydi bu duayı okuduk 70 bin kere gece bitti duasını yaptım sabaha gözünü açtı çok şükür darısı başınıza olsun inşallah
Dila97 Baharomer gercekten mi💕 cok sevindim kardesinizin adina Allah im dualarimizi geri cevirmez insallah agiziniza yureginize saglik. Kayinbabam da genc daha 50 yasinda Rabbim evlatlarina bagislasin insallah ❤️
Dila97 BEYZANUR2020 Allah bin kere razi olsun. Agziniza yureginize sağlik. Rabbim seninde ne dilegin duan varsa kabul etsin insallah ❤️
Dila97 BEYZANUR2020 bazi insanlari kaderimidir bilmiyorum daha oncede duz yolda yururken dusup kalcasini kirmis topalliyodu o ayagiyla agac budamaya cikmis biraz ihmallikde var tabi ama rabbimin dedi olur .
Dila97 BEYZANUR2020 suan herkes uyuyodur insallah sabah kalktiklarinda gorurde okuyani artar insallah ❤️
BEYZANUR2020 Dila97 yazık ya adam düşmek için çıkmadı oraya işte takdiri ilahi köyde babam var heo boyle tehlikeli işler yapar okuyunca burmun direği sızladı
Dila97 zeytindalii ederim tabiki etmezyimm rabbim tez zamandan safi ismiymisle sifasini versin insallah okunan zikirler yasinlerin hatrina babaniza sifa olsun insallah ❤️
Dila97 sarilokumumm Allah razi olsun ❤️ agiziniza yureginize saglik Rabbim butun ettiginiz dualarinizu dileklerinizi kabul etsin insallah 💕
BEYZANUR2020 Dila97 merhaba kayınbabaniz nasıl oldu acaba korktuğum başıma geldi babam bugün fıstık agacindan düşmüş 😞