AG-MA Merhabalar oğlum 3 yaşında kalça kemiği gelişim geriliği teşhisi konuldu ne yapmalıyım başına gelen var mı
[silindi] AG-MA neden bu kadar geç konuldu teşhis ? Ve nasıl anladınız acaba? Benim kızımda da vardı ama 1 aylıkken konulmuştu bu hafta kontrolümüz var yine 6. Ayda baya düzelmişti en son gittiğimizde
AG-MA AG-MA [silindi] Bilemiyorum kalça ultrasonu çektirdiğimiz de bize öyle bişey denmedi kalça çıkığı yok dendi tek bizde bilmiyorduk
AG-MA [silindi] Düzelmesi için neler yaptınız yürürken hafif sendeliyordu eşime söyledim ama götürmedi küçük bişey olmaz dedi gitmedik en son oturdu ağladı bacağım ağrıyor diye hemen gittik öğrendik tek çaresi ameliyat 5 yaşına kadar takıp edilecek
AG-MA Bilemiyorum kalça ultrasonu çektirdiğimiz de bize öyle bişey denmedi kalça çıkığı yok dendi tek bizde bilmiyorduk
AG-MA Düzelmesi için neler yaptınız yürürken hafif sendeliyordu eşime söyledim ama götürmedi küçük bişey olmaz dedi gitmedik en son oturdu ağladı bacağım ağrıyor diye hemen gittik öğrendik tek çaresi ameliyat 5 yaşına kadar takıp edilecek