Esraasag Merhaba kızım 3 aylık bir türlü emzik kabul etmiyor Philips marka emzik kullandım tercih ediliyor diye , sizler emzik kabul ettirebildiniz mi neler yaptınız
Damlanurrr Esraasag ben de bibs kullandım kauçuk uçlu olanı cok çabuk tuttu alıştı ondan sonra pilips aventin aldım onları bir türlü tutturamadim 5.5 aylıkken de iki gün emzigini kaybettik o arada sipariş vermiştim ama geldiğinde bebeğim kabul etmedi ve emzigi de öylece bırakmış olduk
Minee43 Esraasag Doğumdan itibaren nuk veriyorum anne gögsü ile uyumlu nuk alman markası olduğu için almıştım uyuyana kadar tutuyor sonra atıyor benimkide çalısmaya başlayacagim icin iyi oldu ağlayınca sakinleştiriyor en azından
gamzeyv Ben doğduğundan beri bibs emzik kullanıyorum memnunum. Sorunun emzikte olduğunu düşünmüyorum bence bebeklerle alakalı 🤔
Esraasag Kesinlikle çocukla alakalı olduğunu düşünüyorum bende fakat emzik vermek ilerde seni rahatlatır diyorlar vermeden zorlanır mıyım diye düşünüyorum yolun çok başındayım :) değerli görüşleriniz önemli benim için ❤️
Zeyneppppduygu Esraasag almadı 6 aya kadR alsın diye çok uğraştım çünkü uykusu olmayan bir bebek çok sık uyanıyor emmeden uyumuyordu alışsın istedim rahatlarım azcık dedim reflüsü var emdikçe uyuyamıyordu uyumak içinde sürekli emiyordu .uzun uğraşlarım sonucu aventi tuttu o arada 10 farklı marka aldım 🤦🏼♀️🤪eskiden gece 6 kere kalkıyordu şimdi 12 kere çünkü uyanmalarına emzik düşmesi eklendi ağzımdan düştüğü an avaz avaz ağlamaya başladı🥹eğer çok mız mız meme emen bir bebek değilse hiç girmeyin derim🤦🏼♀️
Melis1706 Esraasag aventi ilk gun hastanede tuttu ultra air aldim sadece uyurken aliyor benim icin cok iyi
Denizaslan1402 Esraasag Bende ilkte shoote modelini almıştım kabul etmedi yine aventin ultra softunu tutturdum, ilkte almıyordu emziği ağzına verdikten sonra bir iki dk.pit pıt yaptım öyle aldı şuanda da ztaen sadece uyurken veriyorum
Dogacelik Esraasag 3 ay kabul ettirme konusunda biraz gec oluyor malesef. Hicbirini almama ihtimali yuksek 😕 eger bebegin meme emmede sorunu yoksa ilk haftalardan vermek gerekiyor. Muhtemelen kabul etmeyecektir.
Lidyos Emzik tutsun çok isterdim ben de. Dışarda gezdirirken, doktorda muayene olurken falan ağlama krizine girdiğinde sakinleştirdi. Şimdi emzirene kadar sakinleştiremiyorum. Hiç bi markayı tutmadı.