Tecrubelianne Istikbal active gold almistik ama belimi ve sirtimi cok agritti iade ettik.yatak kisisen kisiye degisir ama ne alicagimizi bilmiyorum memnun olanlar marka ve modelini yazabilirmi acilen yatak almamiz gerekiyor yataksiz kaldik🤦♀️
ppzeynep Tecrubelianne İstikbal Ametis bizimki de. Hiiiç memnun değilim ama 10 yıldır da değiştirmedim.🥲
Aylaayla Tecrubelianne ben geçen ay yeniledim yatağımı öbür yatağım bizimde sırt ve belimizi çok ağrıttı bizde yani alalım dedik ve işbir den aldık çok çok memnunum bel ve bpyun fıtıklarımız var çok rahat ettik lateks bir yatak tavsiye ederim ama ilk on gün çok ağrı yaptı alışana kadar
Gamzeeyigun Tecrubelianne 3 sene önce yataş cool action aldık çok da memnunuz ne çok sert ne çok yumuşak yatakta yatamam eşimde aynı şekilde hatta yataşın çok güzel bir uygulaması var İnternet sitesinde size uygun yatak diye biz ordan soruları çözüp önerilen yataklara mağazada bakmistik bu da bize önerilen yataklardandi
Tecrubelianne ppzeynep bende eski yatagima 5 yil anca dayanabildim insallah sizde degstrirsiniz🤲neden memnun degilsiniz peki
pasaklisinkukuli Tecrubelianne eşimin tarafının yayları gucırdıyo ve çökme oldu benim belim sırtım ağrıyo yatak çekiyo derler bizim o tarafta beş yıl oldu adını hatırlamıyorum ama bi tarafı yaz bi tarafı kış için olan bi model
gkbyza pasaklisinkukuli benim de yataş 2 senedir kullanıyorum acayip gıcırdıyor ya böyle bir şey olamaz çocuk uyanıyor gıcırtıya sürekli.
Okuyanbiranne Tecrubelianne benim istikbal hangi model bilmiyorum ama en pahalısı idi o zaman şuan marka aklımda değil sabah bakıp yazayım. Bir yüzü sert bir yüzü yumuşak. Biz çok memnunuz
-Ozge- Tecrubelianne Bambi cotton master 5 yıldır kullanıyorum çeyize almıştık yay değil torbalı sistem çok memnunum yatağımda kim yatsa kalkmak istemiyor
Tecrubelianne -Ozge- onceki yatagim bambiydi adini hatirlamiyorum ama 5 yil eziyet cektik resmen yorumunuz icin cok tesekkur ederim 🌸
Evrencakar Tecrubelianne yatak markası Muyu. https://www.muyusleep.com/pages/yataklar?gclid=CjwKCAjwoIqhBhAGEiwArXT7K8ujBdEYrGfDFQOYyAm8-rVsH-sERo3FusBAxd5E5Oo6pjL5Y-GrHxoC46YQAvD_BwE