Saaree14 Kakasinda mukus ve bitmek bilmeyen gaz nöbetleri sonucunda besin alerjisinden suphelendi doktorumuz alerji mamasina geçtik ve tabi bende süt ürünleri diyetine başlayacağım neler önerirsiniz bir yanım ağlama krizleri son bulsun yeter ki diyor bir yanım da alerjisi cikmasa bari cok zor olacak diyor 😣
yagmurktkk Saaree14 Bende ayni durumdayim hicbir sey yiyemez oldum gecenlerde recel yemek istedim onda bile bebegimin yuzu disari atti alerjisi azdı ☹️
seymaklss Saaree14 bende aynı durumdayım. Kanlı ve mukuslu kakamız var. Doktor bir cok ürünü yasakladı. Saymakla bitmez o derece. Dikkat etmeme rağmen yinede hala kan ve mukus devam ediyor deliricem.
tekbasimabakiyorum Saaree14 ben alerji teşhisi konulmadigi halde ilk gaz sorununda bıraktım, krema, çikolata dahil hiçbir şey tüketmiyorum. Zor bir şey değil badem sütü kullanıyorum yulaf yemek istersem. Tereyağ yerine zeytinyağı kullanıyorum, olay bitiyor
Saaree14 seymaklss mukus ve kanı gördüğünüz gün neler yediğinize bakın birden fazla seye alerji olabiliyor malesef cok zor bir durum 😔
Sultan33 Benimkini de de ishali bir türlü geçmedi o kadar dikkat etmeme rağmen çaresizim ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum
Saaree14 Sultan33 Probiyotik damla kullaniyor musunuz ishal ve kabizlik icin önermisti doktorumuz maflor 1 ay kullandık faydasını gördük gaza da faydası var
seymaklss Saaree14 valla yediğim şeyler o kadar kısıtlı ki anlayamıyorum. İnşallah tez zamanda biter bu alerjik durumlar cok yıpratıcı😞
Bebetom42 Geçmiş olsn çok zordu 1 yıl önce ben de yaptm irmik helvası yiyodum hep😃 bide ıslak kek yapıodm suyla vegan tarifler yaz google zamanla canıi istio insanın
Saaree14 tekbasimabakiyorum Badem sütü hic aklima gelmemisti teşekkür ederim bende öyle yaparım en azından 😊