aytugpasa Kızlar selam 13 günlük bebeğimin sol gözü çapaklanıyo siliyorum ama aynı çapaktan açamıyo gözünü evden çıkmıyorz milrop va kaptı diyemem 1 kere banyo yaptı ondan olsa iki gözü de olurdu die düşünüyorum sizce ciddi bi durum mu
hunilimomy aytugpasa muhtemelen göz kanali tıkanıklığı vardır göz doktoru kontrolünde detaylı bilgiyi verir göz pınarına masaj yapın youtubeda var bakip
Zeyneppppduygu aytugpasa yenidoğanlarda oluyor gö kanalı tıkanıklığı masaj yapın eğer geçmezse eczaneye danışıp streiş damla damlatın
Ebruadenhan Merhaba ayni durumu doktorumuz göz kanallarında tıkanıklık var dedi normal dedi ılık pamuğu hafifçe tuttum sonrasında kendiliğinden düzeldi herhangi bir ilaç kullanmamistiik çok geçmiş olsun 🙏
aytugpasa Ebruadenhan bugün bende öyle yaptm bikaç kere ılık suda pamuğu biraz sulu bırakıp sildim ama sanki işe yaramadı gbi ilaç kullanmak da istemiyorum şimdiden bikaç kere dha deneyim ben bu yöntemi olmadı doktora gideriz 🥺 teşekkür ederim
Serapucr Bede aynı durumu yaşadım ve bebeğim 21 günlük şuan doktora gitim tobradex damla yazfı günde dört defa kulandım şuan iyi hiç birşeyi yok eğer geçmese göz doktoruna görün dedi enfeksiyon kapmış olabilir