Faymer Prensesannesiduru63 ama ben hiç ihtimal vermiyordum oğlum 3 yaşında 7. gün gecikmem oldu adetten 3 gün önce test yaptım negatifti adetimden 3 gün sonra da yaptım çok silik bir çizgi vardı emin olamadım bugün kan tahlili yaptım doktor gebelik var dedi kadın doğuma gidecem cuma günü 🌸
kubra2608 Prensesannesiduru63 5-6 gün gecikti benimde ama doğumdan beri hep düzensiz zaten o yüzden daha test yapmadım ☹️
Taze_annecik Prensesannesiduru63 Doğumdan sonra 1 kez oldum 6 aylık bebeğim var. 3 gün geciktim. Ilk zamanlar duzensiz olur diye düşünüyorum.
Prensesannesiduru63 Faymer ben ki 8 gün oldu gecikmem erken gebelik testi bile dün yaptım negatif çıktı bugün yine test yaptım bişey çıkmadı negatif çıktı olsaydı zaten çıkardı illa bence sencee
Faymer Prensesannesiduru63 aynen çıkardı diye düşünüyorum ama isterseniz kan verin çünkü bende erken gebelik testi yaptım çok silik çizgi dediğim varla yok arasaydı bir kaç kişiye gösterdim yok hamile değilsin dediler o derece gözükmüyordu çizgi
Prensesannesiduru63 kubra2608 benm ki 8 gün oldu gecikmem dün en erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugün yine test yaptım negatif çıktı olsaydı zaten çıkardı illa
Prensesannesiduru63 Faymer ama senin ki 3 gün gecikmeyle bakmışsın beni ki 8 gün oldu gecikmem yaptım dün erken gebelik negatif çıktı
Prensesannesiduru63 Faymer yok hayır canım ben norlevo hap kullandım sonra ara kanamam oldu bu ayda adet olacaktım olamadım 8 gün gecikti ama diyorlar ilaçtandır
glcn1990 Benim bir buçuk ay gecikti adetimin gecikmesinden 8 gün sonra test yaptım negatif çıktı adet düzensizliğim var sinir stres hat safhada randevu aldım