Nisaaabbk 53 günlük bebeğimin gözleri doğduğu zamandan beri capaklaniyor gün içinde spanc ve kaynatilmis soğuk su ile temizliyorum doktorum o şekilde yapın demişti ama bu kadar capaklanmasi normal mi acaba ? Benim gibi aynı durumu yasayaniniz var mi
Elmsnghn Nisaaabbk benim prof tanidigim var göz doktoru. Göz kanalları tıkalı olduğu için çapaklanma olur dedi. Ağlasa da durmasa da göz masajı yapacaksın ilerde yoksa ince bir boru ile göz pinarina açmak zoeunda kalieiz dedi. O kadar capaklaniyodu ki gözlerine giriyordu yenidoğanken. Göz pinarlarina tampon hareketlerle sertçe 5 kez bastır göz pınarından aşağı burnunun hizasından bastırarak 3 kez yap demişti bı hafta içinde hiç bişi kullanmadan masajla geçti. Yenidoğan göz masajı diye youtube yazın çıkar muhakkak
hestiaone Bız de 4 aylıgız bızım de dogdugundan berı öyleydı,tek gözü kendı geçti ama diğer gözü hala aynı.Netira biz de kullanıyoruz çapaklanma için,göz doktoruna da gıttık masaj dedii gecmezse amelıyat hergun yapıyorum ama bakalım umarım geçer
Hndealnathn Yüksek ihtimalle gözyaşı kanalı tıkalı. Kızımda da 1 haftalikken başlamıştı doktorumuz bu teşhisi koymuştu. Netira adında bir göz damlası verdi günde 2 kez bu damladan gözlerine sıkıyordum 3 kezde kaynamış ilimis içme suyu ve steril göz pamuguyla her göze yeni pamuk olması şartıyla içten dışa gözlerini silerdim.kanal tıkanıklığı masajini öğretmişti doktorumuz gün de 15 20 kez muhakkak bu masajı yapardım 3 aylıkken geçti tamamen